fbpx

Ето какъв е мотива за бруталното убийство в Харманли

4 386

Отказ на жертвата да прави секс е мотивът за бруталното убийство на 53-годишната жена в Харманли, съобщи „Марица“.

Както вече писахме тази сутрин, арестувани са двама заподозрени младежи. За 24 часа в килията са прибрани 19-годишен и негов 22-годишен съучастник.

Жертвата е изнасилена и пребита до смърт. Тялото й бе открито в неделя сутринта в тревата на разграден празен парцел на улица „Васил Левски“ в ромската махала, известна като Хаджияневото герме. Жилището на убитата било на около 100-200 метра от мястото, където е намерен трупът й.

За огледа на мястото пристигнаха и криминалисти от Главна дирекция „Национална полиция“. До идването на столичните ченгета целият район бе блокиран за 3 часа.

При разплитането на случая били разпитани над 20 човека. Според източници от полицията двамата уличени се познавали с 53-годишната си съгражданка, която имала зависимост към алкохола и дрогата.

По неофициална информация преди убийството двамата мъже се напили. На прибиране към къщите си срещнали жертвата си, също силно почерпена с ракия. Младежите си поискала секс, тя им отказала и това ги разгневило. Пребили я, изнасилили я и захвърлили жертвата си в тревата.

От прокуратурата засега се въздържаха от официално изявление. Очаква се по-късно днес на двамата заподозрени да бъдат повдигнати обвинения и срокът за задържането им да бъде удължен на 72 часа.

Още статии в тази категория
Коментари
Зареждане...

Моля, споделете статията, за да може тя да достигне до повече хора!

Благодарим ви!!!
x