Емилия проговори по повод смъртта на 19-годишния Феди Башур!

Емилия проговори по повод смъртта на 19-годишния Феди Башур, който загина в тежка катастрофа на АМ Тракия.

Ето какво сподели певицата в социалната мрежа:

“Отиде си едно прекрасно, възпитано, добро и с огромно сърце дете, което беше оценено и обичано от родителите си, от цялото си семейство, от приятелите си, от учителите си, от любовта на живота си – Деспина.

Отиде си едно прекрасно дете,което беше прието в най-престижния университет Boston university и имаше мечти за бъдещето си,но Господ реши друго…Няма отговор на въпроса: ЗАЩО?????????? Може би никога няма да намерим отговора на този въпрос.

Не са верни нещата, които се изписаха по медиите и нещата, които се казаха по телевизиите!!! Пътувахме нормално и спокойно със скорост не повече от 110 км в час и неочаквано попаднахме на аквапланинг, който предизвика тази тежка катастрофа….В Библията пише: ”Не пречете на децата да дойдат при мен, защото е тяхно Царството небесно!!!”

Казват,че ако Господ те обича, те прибира млад при него от този греховен свят!!! Времето не лекува, но показва пътя, по който трябва да продължим…Трудно е да си СИЛЕН в такъв момент, трудно е да продължиш в такъв момент, но трябва да го направиш заради всички останали,к оито обичаш и които те обичат – дължиш им го…и ние ще продължим…Федка, почивай в мир – ние ще продължим живота си, но не без теб…
Ти винаги ще си с нас навсякъде!!!”.

Стотици потребители изказаха съболезнования под статуса.

Феди е управлявал колата на баща си на АМ Тракия. Вътре са били Жорж Башур и годеницата му – Емилия.

На 37-ия километър на магистралата Феди навлязъл от сух в мокър участък. Получилият се аквапланинг станал причина за трагедията на пътя. Емилия и Жорж са отърваха с леки травми и риск за живота им няма.

19-годишният младеж бе в крайно тежко състояние със сериозно увреждане на мозъка, а прогнозите на лекарите бяха песимистични.

Вчера той почина в болницата Св. Анна.

Още статии в тази категория

Ако статията Ви е харесала или смятате, че е полезна - моля споделете я с приятелите си.

Споделянето е много лесно и става само за секунда. Използвайте бутоните на социалните мрежи по-долу. Благодарим Ви!!!
x
Share via