Доц. Бостанджиев: В секса има само можещи и неможещи (ВИДЕО)

Под чаршафите няма стари и млади, а можещи и неможещи, това каза в студиото на Факти.бг известният сексолог доцент д-р Румен Бостанджиев.

Поставянето на всякакви предварителни очаквания може само да попречи на преживяванията по-късно, казва доц. Бостанджиев. По думите му всичко опира до вътрешна нагласа и желание, а останалото идва с опита.

Няма ясен критерий, по-който да се измери дали през лятото имаме повече желание за секс, смята сексологът. „Вероятно подобна тенденция включва хората, които са във ваканция на екзотично място, например на море. Дори и там обаче не всичко е толкова розово, особено ако към комбинацията се прибави и алкохол. Едно питие може да свърши много полезна работа, но всеки трябва да не забравя колко носи на пиене“, заяви доц. Бостанджиев.

Размерът на мъжкото достойнство определено е най-често задаван, когато стане дума за секс, каза сексологът.

„Всичко е въпрос на гледна точка, а и едва ли има мъж, който да е доволен от реалността. Изследване показа, че 80% от представителите на силния пол искат повече сантиметри. Всичко обаче е твърде условно и има много фактори, които влияят много повече на хубавия секс от числата“, смята доц. Бостанджиев.

“От нас зависи къде, как и колко добре ще си изкараме и, ако нещата не се получат по очаквания начин, вината си е само наша, каза още Румен Бостанджиев.

Източник: Fakti.bg

Още статии в тази категория

Ако статията Ви е харесала или смятате, че е полезна - моля споделете я с приятелите си.

Споделянето е много лесно и става само за секунда. Използвайте бутоните на социалните мрежи по-долу. Благодарим Ви!!!
x
Share via