fbpx

Дни преди финала на VIP Brother Мира Добрева напусна къщата

Тя не можа да се пребори за зрителския вот в конкуренцията на Ричард, Божана и Стефан.

Това накара фитнес инструктора със задоволство да направи извод: „Видя се, че съм тук не заради щитовете“.

На живо тази вечер сигурните финалисти трябваше да кажат кой според тях трябва да си тръгне и кой да остане. Повечето Съквартиранти посочиха Ричард, а изненадата поднесе Петко, който каза, че за него Мира трябва да остане за финала, а Къщата да напусне Стефан. Мъжът на Гала също остана изненадан, но прие думите на Петко.

Самата Мира пък направи интервю със самата себе си, което беше съпътствано с много сълзи.

„Нося си короната от тръни и злато. Моята история е тъжна. Треперя, защото не искам да изглеждам слаба. Аз не харесвам това, което съм. Човек е това, което е бил в детството си. Родена съм в малък град, но израснах в малко село. Там има повече малки хора. От това интервю искам да се помни, че аз знам колко ми е дало селото.

Ставахме в 4:30 ч., нижехме тютюн. Мразя го този час, както мразя и тютюна. Ядях мляко от кравата, а исках хубава храна в хубава чиния. Татко ме караше да правя вади, аз не ги правех съвършено прави и той ме удряше с дръжката на лопатата. Четох „Тютюн“ и повръщах. Исках да се къпя постоянно, за да не мириша на катран. Пръстчетата ми са още криви от брането на тютюн. Най-болезненият ми спомен е свързан с баща ми и осъзнаването, че той е болен. Когато чух, че баща ми ще си отиде се сломих. От ковчега му е най-болезненият ми спомен. После последваха още. Беше битка на характери и доказване на дойда в големия град и в телевизията. Надявам се да изкореня този комплекс от себе си. Сигурно това минало ме е направило толкова ранима“, разказа хлипайки Мира.

„Не се чувствам обичана. Искам още думи и докосвания и топлота. Жоро ми дава много, но иска да го разбирам без думи, а аз имам нужда от думи“, завършва изповедта си тя. В същото време в студиото нейното признание беше излушано от съпруга и Жоро Торнев, който я защитаваше. Той отказа да коментира нейното състояние, но заяви, че Мира е била най-истинския играч и се е разкрила най-пълно пред зрителите. Но добави, че предпочита съпругата му да се прибере у дома, което стана и факт след гласуването на зрителите.

В сряда шоуто ще напуснат още два души преди финала на 5 ноември.

Още статии в тази категория
Коментари
Зареждане...

Моля, споделете статията, за да може тя да достигне до повече хора!

Благодарим ви!!!
x