Дневен хороскоп за 6 октомври

Петък ще бъде сравнително спокоен ден. На положителни емоции ще се радват Телците и Стрелците.

Овен

Стремителни сте, но и леко хаотични. Съобразявайте амбициите с възможностите си. Дистанцирайте се от личности, които ви зареждат с негативна енергия, ако искате да напреднете. Търсете преки пътища, но без да нарушавате правилата.

Телец

Познавате добре задачите, с които сте решили да се занимавате днес, но непрекъснато ще изскачат някакви „дребни камъчета, които обръщат колата“ и които ще ви развалят настроението. Опитайте се да възстановите душевното си равновесие с помощта на музиката. Разговор със стар приятел ще ви върне към светли спомени или ще ви накара да се размечтаете.

Близнаци

Ще проведете важна среща, но извън основния ви график. Не отказвайте, макар че няма да разполагате с достатъчно време. Ще спечелите доверието на влиятелна личност. Споделете съмненията си с приятелите, ще ви подскажат варианти за решение.

Рак

Поддържайте умерено темпо, не е желателно да се преуморявате. Занимавайте се предимно с умствена работа, практическите дейности няма да ви се получават твърде добре. Не крийте чувствата си, за да получите очакваната доза искреност.

Лъв

Идея, която от доста време се върти в съзнанието ви най-после ще придобие ясни очертания. Опитайте се да уговорите с шефа си възможности за реализация и съответното заплащане, но без да разкривате същността на замисъла си. Ако не се получи търсете възможност на друго място, където биха оценили труда ви заслужено.

Дева

Ще се оформят доста спорни теми с разгорещени дебати. Наблюдавайте поведението и слушайте внимателно разговорите около себе си. Ясно ще си проличат хората, които биха ви отстранили от пътя си незабавно.

Везни

Част от събитията ще са изненадващи и то не по най-приятния начин. Концентрирайте се към най-важното и бъдете готови за промени. На първо време приемете фактите такива, каквито са и действайте гъвкаво. По-късно ще имате възможност за корекции.

Скорпион

Не е изключено някакво събитие да провокира паника у околните. Запазете спокойствие и действайте обмислено. Ако се налага да действате по-радикално, за да избегнете прояви на хаотичност, то не се колебайте. Когато обстановката се успокои всички ще са ви благодарни.

Стрелец

С любовни емоции ще запомните този ден. Някой ще намери начин да ви покаже колко сте привлекателни и ще установите колко несправедливи са били преценките на част от познатите ви за вас. Прекрасен повод да се отървете комплексите си, би било голяма грешка да не се възползвате.

Козирог

Поведението на близките ви на моменти може да е доста неприемливо. Опитайте се да реагирате спокойно на капризите им и да ги убедите да се откажат. Изразявайте се ясно и недвусмислено, за да избегнете недоразумения, които може да завършат деструктивно.

Водолей

Настроението ви е оптимистично и задачите, които сте си набелязали ще ви се получават лесно. Не е изключено да ви поканят на среща с приятели или случайно да попаднете на стари приятели във връзка с някакво събитие. Преживяването ще ви подейства окуражаващо.

Риби

Постарайте се да довършите започнатото. Проявете търпение и настоятелност, ако се налага да се занимавате с документи или работата ви е свързана с държавната администрация. Осигурете си време за леки спортни занимания, както и достатъчно сън. Само така ще възстановите енергетиката си.

Източник: az-jenata.bg

Може да харесате и