fbpx

Дневен хороскоп за 16 февруари 2019

26

Овен
Това е ден на справедливостта и на духовното пречистване, през който е важно да съхраните равновесието и спокойствието. Особено активен ден, през който трябва старателно да избягвате конфликтите.

В много случаи възникнат ли веднъж, бързо ще наберат мощ, и ще се превърнат в неуправляеми сблъсъци. Други представители на зодията ще водят остри борби за постигане на превъзходство. Възможни са тревоги, касаеща бизнеса ви. Посъветвайте се с партньори и постъпете според постигнатите договорености. Плановете ви не са недостижими, но изискват повече постоянство. Приемете предизвикателството. В дома ви назряват дилеми, които само вие можете да разрешите.

Днес ще трябва да разрешите дори и най-простичките въпроси, за които прекалено много разсъждавате. Понякога е нужно да се отърсите от наслояванията на общественото мнение и да направите нещо съвсем елементарно. Погледнете нещата от друг ъгъл

Телец
В мислите и делата си днес се стремете към хармония и равновесие. Въпреки това и вашата събота се оказва доста нервна и напрегната, като в някои случаи споровете и препирните с околните ще преминат границите на допустимите стойности и може да последват сблъсъци.

Не е изключено до прекъснете взаимоотношенията си с някой или да поставите начало на нови. Стойте настрана от излишни натоварвания днес. Денят не е подходящ за активна работа. Съсредоточете се върху личните си ангажименти. Окажете съдействие на ваши близки да разрешат свои належащи проблеми. Това със сигурност ще ви се отдава с лекота. Имате твърде големи очаквания в интимната си връзка. Днес най-сетне ще ви просветне и ще почувствате прилив на сили, особено след вкусния обяд.

На някои ще им се прииска да прекарат времето в сладки приказки с непознати по интернет, внимавайте какви ги говорите, като нищо може да замаете главата на невинен човечец.

Близнаци
Енергията днес изостря чувствителността ви, може да се почувствате напрегнати и раздразнителни. От гледна точка на мощни положителни влияния подкрепящи активната ви изява в деловите и обществените среди, събота подчертава предимството ви, но едновременно с това алармира, че нивото на нервността при мнозина от зодията е много високо и ще ви създаде проблеми.

Освободете се от нездравите си хазартни желания. Няма да приключите задачите си, ако се посветите на тях. Перспективите в професионален план са добри, но е нужно да имате отговорно отношение към работата си. Затова спрете да тъпчете на едно място. Помислете как да подобрите организацията на управление и ще повишите доходите си. При малка част от вас сериозно разминаване между думите и делата ви се наблюдава.

Изглежда сте давали повече обещания, отколкото сте в състояние да изпълните. След обяд ще трябва да помислите и за някои неизпълнени срокове. Преценявайте по-добре и се опитайте да не давате обещания.

Рак
Сред важните особености на днешния ден е възможността за приемане на кардинални решения в живота. Ако има нещо, на което Раците биха могли напълно да разчитат през този ден, то това е само силният ви късмет.

Помощта му ще е значителна за сполуката ви, а вие следва да се погрижите единствено за спокойствието си, което съвсем не е на необходимото за реализация на целите ви ниво. В добро настроение ще започнете деня си и в този дух ще помислите за по-приятни неща, освен за работа и грижи. Ще ви привличат предизвикателствата на планината, общуването с духовно-богати хора и още други неща, за които времето ви не стигаше. Живейте по-спокойно, бъдете добри и ще се радвате на взаимност.

В даден момент може да станете предмет на шеги, въпреки че това не означава, че правите нещата неправилно. Бог е с вас, пък околните нека си се шегуват колкото си искат, то си е за тяхна сметка.

Лъв
Заради всичко случващо се през днешния ден е възможно да почувствате напрежение и нервите ви да станат по-чувствителни. Неестествено висок е процента на Лъвовете, които не са възпитали търпението себе си, или нивото на поносимост към нежелани явления и ситуации е крайно ниско.

Това може да се определи като сериозен недостатък при вас, демонстрацията, на който през този ден ще е пагубна за някои. Добре сте планирали задачите си, следвайте ги и ще постигнете намеренията си днес. Настроени сте позитивно към околните и можете да разчитате на взаимност. Влиятелна личност ще ви помогне да реализирате свой проект. Възползвайте се от добрите си взаимоотношения и трасирайте пътя на идеите си.

Срещите и разговорите с приятели ще ви донесат удовлетворение за добре прекарана вечер. Хубаво е също да направите планове за действията си през следващите дни, макар и само мислени.

Дева
По обясними причини емоционалността и безпокойството ви могат да нараснат. Позицията, а и емоционалната изразност на Девите не са много по-различни от тези на почти всички останали знаци, което предполага, лошо себевладеене, тяга към кавги и остро съперничество, което поне днес няма да ви донесе нищо положително.

По-вероятно е обратното. Деловите срещи ще преминат успешно и ще можете да защитите в голяма степен интересите си. Заложете на уменията си да убеждавате и тактично насочвайте разговора в изгодната за вас посока. Ще напредвате, стига да не се колебаете дълго. Предстоящо пътуване, преместване или друго организирано мероприятие ще ви ангажира с организацията по него. Денят сам по себе си не е лош, но следобед може да се почувствате изоставени или по най-незначителен повод да се обидите и разсърдите.
Най-добре ще е да си изкарате един мързелив следобед, без чужда компания.

Везни
Поддържайте позитивни мисли и не нарушавайте вътрешния комфорт и мир на душата си, за да преминете по-безпрепятствено през днешния ден. Събота ще е неприятна и за Везните.

Истина е, че бавно се отделяте от един тежък и ярко неудобен период, но се налага да сте търпеливи, за да преодолеете все още действащата тенденция на неудобства. Днес, освен с делови проблеми, може да се сблъскате с такива и от интимния партньор. Стараейки се повече от обикновено, ще подобрите нещата, които повишават стандарта ви на живот. Ще получите финансова подкрепа и без да се бавите ще пристъпите към реализация на плановете си. Отговорностите, които ще поемете, ще повишат претенциите ви към по-висока позиция в служебната йерархия.

Вечерта може би най-сетне ще си позволите да се отпуснете, след всички тези напрегнати дни през изминаващата седмица. При всички случи не е желателно да похващате домакинска работа, дори само защото се нуждаете от почивка.

Скорпион
Поддържайте у себе си положителна нагласа за промяна, движете се повече и разнообразете приятно деня си. Ако предстои да довършвате започната работа, събота ще е успешна за целта ви, но ако се ориентирате към началото на нещо ново, вероятността за успех е твърде съмнителна.

От днес навлизате в период, през който е наложително да действате стратегически, което естествено е по-бавно. Добра новина ще ви донесе приятно вълнение. Успявате да надмогнете дребните несполуки. Вярвайте повече на късмета си. Днес ще имате предостатъчно основания за това. Постепенно налучквате пътя към сърцето на желания човек. Търпението и тактичността ви ще бъдат многократно възнаградени.

Вълнуващ ден, особено заради нещата, които ще научите. Не се вживявайте прекалено, опитайте да запазите обективната си преценка. И не се филмирайте заради случайно дочута дума

Стрелец
Емоционални и с изострено чувство за справедливост, у вас може да се засили желанието ви да критикувате и посочвате чуждите грешки. Вашият успех в практически ангажименти през деня е сигурен.

Възможно е да възникне неразбирателство, а при някои кавги във връзка с финанси, като последните може да прераснат в тежки мощни удари, и да изправят някои пред трудна ситуация. Избягвайте напрежението. Късметът ви е силен. Работейки с желание и хъс за победа, ще имате отлични резултати. В тази връзка ще се постараете да приобщите към идеите си и други, като ги насърчите да се включат и покажат уменията си. Някои от вас ще поставят началото на нова дейност.

Трудно ще намерите спокойствие, все нещо ще ви гризе отвътре. Добре е поне да минете да запалите свещ в някой храм. Това поне ще ви накара да се замислите върху други измерения на живота и ще ви разсее напрежението. Дайте си и почивка, имате нужда от нея.

Козирог
През днешния ден ще си спестите нездрави емоции и напрежение, ако работите за своето духовно усъвършенстване, като покажете съпричастност и човешка топлота.
Събота е от добрите дни за реализация на целите, това едва ли ще се схване в началото на деня от мнозина, защото голяма част Козирозите ще се опитат да действат хитро, а друга – не по-малка, чрез агресия. Не усложнявате обстоятелствата и не рискувате. Разчитайте на силния си късмет. Ще си спестите допълнителни средства и усилия в справяне със служебен или личен въпрос, ако вземете под внимание съветите и помощта на колегите си. Дайте предимство на конструктивната мисъл и не влагайте лично отношение в служебните дела. Хубав момент да си изясните отношенията с хората около вас.
Опитайте се да бъдете обективни и да не отправяте лични нападки, което означава – да се поставите на мястото на другия, а това хич не е проста работа. Радостни вълнения с романтичен край за онези, на които сърцето е младо.

Водолей
Може да съхраните енергията и спокойствието си за дълго време, ако не се държите предизвикателно и не създавате конфликти. Чудесен шанс за материална сполука, но преобладаващата част от Водолеите не биха могли да се похвалят с емоционално равновесие.

В този смисъл не е препоръчително да провеждате делови контакти, защото ще има ситуации, при които ще сгрешите с реакции или думи, и ще последва загуба. Не отхвърляйте нечие партньорство, само защото не искате да делите печалбата си. Отнесете се с доверие към онези, които добронамерено ви сътрудничат и ще останете доволни от решението си. Проверявайте новопостъпила информация, защото със сигурност ще откриете неща, които силно ви интересуват.
За ваше съжаление до голяма степен сте зависими от желанията на някой около вас. Ще трябва да се примирите. Утешителното е, че ще получите един нематериален израз на тяхното почитание, което все пак е нещо сериозно.

Риби
Може да съхраните енергията и спокойствието си за дълго време, ако не се държите предизвикателно и не създавате конфликти. И за представителите на Риби денят е напрегнат, но ако не обръщате внимание на различните дразнители, ще имате успех в делата и задачите си.

Днес повечето от знака много активни, и ако не действате в повече посоки от това, което е възможно да реализирате, успехът безспорно ще е ваш. Добре ще е да понамалите темпото, защото и без това едва ли ще имате много работа. Притеснявате се твърде много за излишни неща, което само ви натоварва. Направете нещо за себе си, което да ви помогне да се отпуснете. Не се разочаровайте от приятелите си само защото не са на вашето мнение.

През втората половина на деня може да имате добри финансови постъпления, а това ще подобри настроението ви. Не отказвайте предложението на свой близък за вечерта и се повеселете.

Още статии в тази категория
Коментари
Зареждане...