fbpx

Днес Гала празнува 51-я си рожден ден (Снимки)

Гала днес празнува рожден ден в студиото на "На кафе". Стефан - нейната половинка и ко-водещ в предаването веднага й поднесе цветя и я дари с целувка.

"Много специален ден за нашето семейство, за нашия екип и за цялата държава", поде той, за да честити рождения ден на половинката си.

Неостаряващата Гала навършва 51 години. Водещата, която изглежда поне с 15 години по-млада от реалната си възраст, е родена на 13 февруари 1967 г., пише woman.bg.

Гала неведнъж е споделяла, че не полага особени грижи за външния си вид и за зрителките на предаването й остава пълна мистерия как толкова дълги години тя остава почти непроменена.

Тя разкрива, че ежедневието й е доста натоварено, а заради предаването "На кафе" е принудена да става в ранни зори всеки ден: "Ставам в 6 сутрин, като преди това съм се събудила доста по-рано, да не би да се успя. Вземам душ, пия чаша гореща вода и преглеждам за последно сценария. Опитвам се да си прекарам всичко през ума, ако не успея, поне основните неща".

Началото на телевизионната кариера е в супершоу „Невада“. След това става водеща на няколко предавания: „Топмодел Зодиак“, „Фамилия топ шоу“ и „Мис Столверк“. Водеща е на предаването "На кафе" от 2000 г.

Гала побърза да сподели вълнението си от рождения си ден в своя профил в Instagram. Първият й пост бе шега относно подаръка, който е получила, на него последователите й можеха да видят котката й, опакована в целофан. Малко по-късно тя пусна и чудесен букет, с който е била изненадана за празника.

Днес Гала празнува 51-я си рожден ден (Снимки)

Днес Гала празнува 51-я си рожден ден (Снимки)

Още статии в тази категория