Димитър Рачков за работата си в шоуто “Като две капки вода”

Актьорът Димитър Рачков за пореден път се пошегува за работата си в продуцираното от Магърдич Халваджиян шоу “Като две капки вода”.

“Ние там сме на социални помощи. Знаете при кого работим – “Халваджиян ООД”. Последният месец сме само на солети. За “капките” по 6 лева дадоха. Предаването е на нащите плещи – преди само водихме, а сега строим сцената, помагаме, даваме палтата на хората”, каза с усмивка той.

“Когато си популярна личност, много забрани и табута трябва да има. Трябва да си пример за хората, опитвам се да спазвам всичко това. Иначе не съм по хайлайфа, не обичам да ходя по партита. Предпочитам да съм с хора, с които се знаем още от детските години. И в училище, и в студентските си години съм бил душата на компанията. Сега предпочитам да стоя малко по-встрани. Достатъчно се маймуним по телевизията”, обясни той.

Последното предаване на „Като две капки вода“ започна по уникален начин.

На сцената се появи продуцента Маги Халваджиян. Той и водещият Димитър Рачков се „заядоха“ един с друг, че не трябва да са тук, а Рачков е трябвало да бъде в „Шоуто на Слави“ както каза миналия понеделник.

„Там ще съм. От девет няма да ме има. Дано там ми дадат повече пари“, пошегува се водещият.

Но Халваджиян го прекъсна и каза, че днес на негово място в журито е трябвало да бъде певецът Любо Киров.

„Но се случват и извънредни неща. Стана нещо, което ме накара да се чувствам горд, че съм българин. Нашенец развя българското знаме на сцената на Оскарите.

Представям ви Димитър Маринов, който направи това“, каза Халваджиян и секунди след това на сцената на „Капките“ влезе именно Маринов, който се присъедини към журито на днешното предаване.

Ако статията Ви е харесала или смятате, че е полезна - моля споделете я с приятелите си.

Споделянето е много лесно и става само за секунда. Използвайте бутоните на социалните мрежи по-долу. Благодарим Ви!!!
x
Share via