fbpx

Дилър на наркотици пази дрогата си с бойни питбули в Пазарджик

Дилър на наркотици е задържан при акция на полицията в Пазарджик, съобщи говорителят на областната полицейска дирекция Мирослав Стоянов. Екип оперативни работници атакувал жилището на известния в града 29-годишен дилър на наркотици Георги Димов – Дявола. Къщата била охранявана от 4 бойни питбула.

Два на двора около входната врата и два вътре в помещенията. Предварителната подготовка на операцията дала възможност на криминалистите да обезвредят опасните кучета. При извършеното претърсване в жилището му били открити 1.305 килограма суха листна маса, която реагирала положително на марихуана. Освен това е открит и плик със 635 грама прах, който се оказал амфетамин. Дрогата е иззета, а Дявола е задържан първоначално за 24 часа. С разпореждане на прокуратурата срокът на задържането е удължен със 72 часа.

Георги Димов – Дявола е криминално проявен, лежал е в затвора като част от организирана престъпна група за разпространение на наркотици „Монопола, която бе разбита през 2008г. в Пазарджик. Година по-късно всичките и 14 членове на бандата получиха осъдителни присъди. Сред тях бе и издирвания за стрелбата срещу Митьо Очите Божо Кравата.

Източик: https://www.24chasa.bg

Още статии в тази категория
Коментари
Зареждане...

Моля, споделете статията, за да може тя да достигне до повече хора!

Благодарим ви!!!
x