fbpx

Баща купи „Форд“ за рожденият ден на дъщеря си, но намери в колата трагична бележка, заради която се просълзи (Снимки)

3 209

За 16-тия рожден ден на дъщеря си Кевин Дюк ѝ приготвил изненада, за която всеки един тийнейджър може само да мечтае – кола. Преди да предаде автомобилът на щастливия собственик, таткото решил да почисти колата и да провери дали всичко е наред с нея.

Докато преглеждал автомобила, той надникнал в жабката на колата. Бил много изненадан да намери писмо там. На плика имало надпис „За новия собственик. Важна информация“. Кевин започнал да чете писмото. Съдържанието му обаче го накарало да избухне в сълзи.

Писмото е написано от Сабрина, дъщерята на предишния собственик на Форда. Колата трябвало да бъде продадена, защото жената нямала пари. Нейната майка, леля и десетгодишна дъщеря загинали при пожар в дома им. Автомобилът бил именно на нейната майка и в деня на смъртта ѝ тя също е карала колата.

Сабрина има много спомени, свързани с колата на майка си. Тя моли новите собственици да не се тревожат за малките вдлъбнатини по колата. Жената наистина иска новите собственици да бъдат добри хора и колата да им служи добре. „Нека задната седалка е пълна с деца. Надявам се, че това ще е на-добрата кола, която сте имали. Ако децата ви намерят биберон или бебешки играчки, тогава им кажете, че тези неща принадлежат на дете, което сега е на небето“, пише жената.

Жената толкова обичала тази кола, че с дъщеря ѝ измислили дори име – Силвия. Сабрина дори моли да се добави любимата ѝ кънтри музика в Силвия, особено песента „Big Green Tractor“. Това била любимата песен на мъртвата ѝ дъщеря.

Сабрина дала всичките си пари, за да плати за трите погребения и това я накарало да продаде любимата Силвия. В заключение жената пише, че се надява някой ден да събере пари и да си купи кола. В края на писмото Сабрина пожелава щастие и доброта на новите собственици на Форд. Тя иска Силвия да ги вози още сто години.

След като прочел писмото Кевин направил снимка и го публикува в профила си във Facebook. Повече от хиляда души споделили неговия пост.

Сред потребителите, които четат писмото, е Тами Уоррингтън. На уебсайта www.youcaring.com тя поставила реклама с молба за набиране на средства, така че Сабрина да може да си купи колата, която е толкова скъпа за сърцето си.

Парите веднага били събрани и колата върната на бившия ѝ собственик. А Джейд, дъщерята на Кевин, получила за рождения си ден точно същия модел Форд.

Още статии в тази категория
Коментари
Зареждане...

Моля, споделете статията, за да може тя да достигне до повече хора!

Благодарим ви!!!
Затвори