Българки търсят спонсорство за силиконов бюст в сайт

Сайтовете за запознанства бяха заменени от платформа, набираща средства за млади момичета.

Не става дума обаче за типичната благотворителност, която българите познават, а съвсем ново измерение на това понятие. Девойки търсят финансова помощ за увеличаване на бюста със силикон, инжектиране на хиалуронова киселина за уголемяване на устни, корекция на нос и скули, поставяне на 3D мигли и много други естетични процедури, пише в.”Борба”.

Платформата се казва time2be.sexy и се превърна в хит сред младото поколение, което има съвсем друго виждане за красота. Почитателките на силикона и пластичната хирургия пускат безплатни обяви, в които споделят желанията си за подобрения, а всеки може да дари сума по сметката им след регистрация в платформата.

Изискването за мъжете е да попълнят данни за кредитната си карта, за да се гарантира онлайн преводът на пари. По този начин те могат да подкрепят всички кандидатки, които им направят впечатление. Така съществува вероятност лека-полека да бъде събрана цялата цена за интервенциите или по-голямата част от нея. Като минимално дарение се приемат 5 лв.

Колкото по-предизвикателни снимки публикуват момичетата, толкова по-голяма е вероятността някой да плати за корекциите. Кандидатките са момичета от цяла България, в това число и търновки. Прави впечатление, че болярките, които са се включили, всъщност са на около 18 години, а някои от тях са скрили възрастта си. Представителките на старата столица са пожелали увеличаване на бюста и хиалурон в устните.

Друго популярно искане сред местните девойки е корекция на носа. В сайта няма ограничения за броя мечтани процедури, затова някои от момичетата посочват няколко интервенции.

Още статии в тази категория

Ако статията Ви е харесала или смятате, че е полезна - моля споделете я с приятелите си.

Споделянето е много лесно и става само за секунда. Използвайте бутоните на социалните мрежи по-долу. Благодарим Ви!!!
x
Share via