Apple ще продължат да произвеждат iPhone X

Аpple са изправени пред необходимостта да въведат неочаквана промяна в своята стратегия в мобилната индустрия. Ситуацията е провокирана от трите им нови смартфона и от факта, че два от тях не генерират достатъчно интерес.

Оказва се, че потребителите не са толкова впечатлени от характеристиките на iPhone Xs и iPhone Xs Max, които бяха представени заедно с бюджетния iPhone Xr. Именно заради това Apple са решили да продължат производството на iPhone X.

Предходната генерация на смартфоните се очакваше да бъде спряна след премиерата на новите модели. Технологичният гигант, обаче ще продължи да ги произвежда, за да компенсира слабия интерес към iPhone Xs и iPhone Xs Max. Другата причина e тайно споразумение на Apple, което предвижда купуването на определен брой OLED дисплеи през годината от Samsung. Решението е iPhone X, който е по-евтин за производство от новите смартфони, пише Digital.bg, цитирайки TheVerge.

Производството на iPhone X представлява само временно решение и можем да сме сигурни, че в началото на следващата година Apple ще предприемат различни мерки. Сегашната информация е доказателство, че дори и гиганти от ранга на Apple могат да се окажат изправени пред подобни проблеми.

Компанията иска да се възползва максимално от активността на потребителите през празничния сезон и да генерира максимален брой приходи през този ключов период през годината.

Още статии в тази категория

Ако статията Ви е харесала или смятате, че е полезна - моля споделете я с приятелите си.

Споделянето е много лесно и става само за секунда. Използвайте бутоните на социалните мрежи по-долу. Благодарим Ви!!!
x
Share via