7 безмилостни истини за дамите Козирог

Как да скъсите дистанцията с жена Козирог? Ето няколко съвета:

Трябва да научите повече за лоялността, постоянството, амбицията и другите характерни черти на тази зодия, за да може връзката ви да бъде още по-плътна и романтична.

1. Има високи изисквания

Не става дума за тропически ваканции или за суперскъпи диаманти. Иде реч за това, че за нея е важно партньорът й да е почтен, да има своите постижения, да живее добър живот и да се грижи за своето щастие. Жената Козирог изобщо не я вълнуват цифрите в банковата сметка, нито пък дали коефициентът на интелигентност на мъжа е над средния. За нея е важно да общува с любимия си.

2. Целеустремена е

Жената Козирог не откъсва поглед от целта си. Независимо дали говорим за по-голямо стъпало в кариерата или за последната консерва риба тон в супермаркета, тя преследва мечтите си. Тя е последователна до лудост.

3. Обича да се състезава

Природата на жената Козирог е състезателна. Нейната интелектуална мощ заедно с хъса й за победа я прави желан съотборник и страшен противник. Така че, ако решите да играете на „Не се сърди, човече“ с нея, предупредете сърцето и гордостта си, че може да претърпят поражения.

4. Тя е отдадена на близките си хора

Земните знаци са лоялни и на тях винаги може да се разчита. За тях „племето“, на което принадлежат, е важно. Жената Козирог винаги ще се появи с вино и рамо за утеха, ако някой от нейните приятели е прясно зарязан. Може да разчитате на нея, че винаги ще е на музикалния рецитал на племенниците си или ще ви събере на фамилен пикник под някой вековен орех.

5. Работохолик е

Жената Козирог е обсебена на тема работа. Ако щете, отдайте това на земния знак, означаващ стабилност, или заради това, че е родена през зимата, когато е по-трудно за оцеляване, тази дами е една от най-трудолюбивите представители в зодиака. Докато другите хора използват студеното време, за да спят зимен сън, на жената Козирог това й е времето, в което се чувства преизпълнена с идеи.

6. Откровена е, понякога до крайност

Жената Козирог винаги ще ти каже истината. Дори и най-неудобната. Тя може да надуши фалшивите хора от километри. По-откровена от останалите, понякога дори до крайност.

7. Тя е влюбена в любовта

Жената Козирог не обича да си губи времето с безразборни връзки. На нея й трябва време да допусне някой до нея, но веднъж решила, че човекът до нея ще я направи щастлива, тя се отдава без остатък.

Ако статията Ви е харесала или смятате, че е полезна - моля споделете я с приятелите си.

Споделянето е много лесно и става само за секунда. Използвайте бутоните на социалните мрежи по-долу. Благодарим Ви!!!
x
Share via