6-те неща, които всеки мъж вижда ПЪРВО в една жена

Ето какво вижда мъжът, когато се срещне с една жена:

6-те неща, които всеки мъж вижда ПЪРВО в една жена

1. Усмивката

 

Усмивката издава много за една жена. Дали е мила, дали е искрена, дали крие нещо или просто се усмихва от любезност. Всичко това добре може да се разчете още в първите няколко секунди на срещата.

2. Косата

Мъжете обичат добре поддържани и по-дълги коси. Това е признак на женственост. Изобщо не си падат по екстравагантните прически, обичат класическите женствени коси.

3. Деколтето

Разбира се… нямаше как да пропуснем това. И не на всяка жена мъжът ще си помисли, че бюстът ви изглежда малък или пък прекалено голям. Няма да мисли за размера, просто ще прецени каква си – консервативна или по-разкрепостена, в зависимост от големината на деколтето ти.

4. Гримът

Веднага ще си помисли как ли изглеждаш без него, за това колкото по-малко грим носиш на първа среща, толкова по-малко изненади ще има след това. Мъжете обичат естетически издържаните щрихи по лицето, не им допада нищо прекалено.

5. Кожата

Нежността на женската кожа е едно от най-уникалните качества, които жените притежават, ако говорим за външния вид. Няма как мъжът да не отбележи колко мека е кожата на ръцете и лицето ви, защото той свързва това и с женствеността като цяло.

6. Маникюр/облекло/аксесоари

Не успяхме да изберем кое от тези три неща е по-важно от останалите, за това ги сложихме за финал. Неподдържаният маникюр говори за немърливост у дома. Странните или прекалено големи, скъпи аксесоари, за положението на жената. Облеклото пък – неизменна част, която или трябва да приеме или да признае, че не харесва.

Ако статията Ви е харесала или смятате, че е полезна - моля споделете я с приятелите си.

Споделянето е много лесно и става само за секунда. Използвайте бутоните на социалните мрежи по-долу. Благодарим Ви!!!
x
Share via