fbpx

6 страхотни идеи за вълшебни коледни подаръци под 60 лв

412

Отново е онова време от годината, в което уханието на мандаринки и канела, пукащи дърва, червено вино, уют и топлина омагьосва всички ни по един специален начин – Коледа!

Ден, в който без значение дали сме били послушни, или не чак толкова, всеки от нас заслужава да се почувства малко по-специален и обгрижван. Да, наясно сме, че когато най-много искаш да зарадваш и направиш най-доброто за някого, често се случва да не разполагаш с необходимите финанси, особено както сега подаръците не са един и два.

Е, днес имаш късмет – подготвили сме страхотни идеи за ценен, а не скъп подарък, при това на страхотни цени под 50 лв. Защото семейството и приятелите ти нямат нужда от прекалено скъпи вещи, ако не си до тях в най-важните моменти от живота им и не, нямат нужда от скъпата почивка, която да замени оправданията за неказаното “Обичам те!”.

Единственото, което е важно за тях, е да почувстват, че си помислила за тях, че на Коледа могат да те прегърнат и че винаги ще бъдеш до тях и могат да разчитат на теб. Запаси се с малко търпение, докато разгледаш всички и просто избери съвършения! И нека тази Коледа бъде наистина специална и донесе по едно малко коледно чудо на всеки!

Весели празници!

1. Комплект козметика за лице.

2. Бутилка хубаво вино.

3. Топли зимни ботушки 

6 страхотни идеи за вълшебни коледни подаръци под 60 лв

4. Лосион за тяло или качествен крем за лице.

Целия списък ТУК!

Още статии в тази категория