5 знака, че излизате с емоционален психо

Когато една връзка приключи, започваме да анализираме какво се е случило и търсим истинската причина за раздялата. Трудно е да разберем веднага дали е било просто съвпадение или емоционален изблик.За да ви помогнем да разберете хората, които се държат подозрително, това са 5-те знака, които описват емоционалния психо.

1. Винаги ви обвиняват, ако имате проблеми във връзката си

Не си мислете, че те са глупави и не разбират нищо. Те много добре разбират, че това е тяхна вина, но природата им просто не им позволява да признаят грешката си. Те търсят начин да ви накарат да мислите, че каквото и лошо да се случва, вие винаги сте виновна.

2. Постоянно лъжат, за да ви накарат да се чувствате зле

Говорейки за лъжи, си струва да се фокусираме върху факта, че такъв тип човек не само ще излъже за някакви големи теми, но е способен да ви измами за всичко. От тази позиция, той абсолютно не се интересува за чувствата ви и дори не осъзнава какво прави.

3. Обвиняват ви, че не са способни да постигнат нещо в живота

Този човек е психически болен. Той мисли, че всеки около него е виновен за провалите му. Както споменахме по-горе, вашите чувства не са важни за него. Той ще повтори едно и също отново и отново: “Защото ти не можеш да постигнеш моите цели.”

4. Опитват се да понижат достойнството ви по някакъв начин

За такъв тип човек вие означавате същото, както прашно дистанционно за телевизор. Те са намерили перфектния човек, който има топли чувства към тях, и ви контролират, за да задоволят своите дребнави нужди. Може да няма никакви взаимни чувства.

5. Забраняват ви да комуникирате с други хора

Да бъдете с такъв човек е почти невъзможно да помолите за помощ. Когато ограничават комуникациите ви със света около вас, те ви обвързват към тях, карайки ви да се чувствате, че може да оцелеете в този сят само ако останете с него.

По-добре е да стоите далеч от хора, които се държат по този начин, тъй като могат да съсипят живота ви.

Още статии в тази категория

Ако статията Ви е харесала или смятате, че е полезна - моля споделете я с приятелите си.

Споделянето е много лесно и става само за секунда. Използвайте бутоните на социалните мрежи по-долу. Благодарим Ви!!!
x
Share via