fbpx

3 зодии ще се ВЛЮБЯТ в хороскопа за 5-11 юни

Овен

Сега може да станете наистина незаменим източник на вдъхновение на работното ви място. Това обаче ще доведе и до нарастването на отговорностите за вас. Няма да има дейност, която да не може да мине без вас, така че се заредете с много нерви. Не може да си позволите да бъдете нетърпеливи или груби. Така ще провалите не само дейността на останалите, но и вашата, а авторитета ви ще пострада. В личен план не се очакват фатални събития. Не търсете под вола теле и не пришпорвайте събитията. Какво има да става – ще стане. Във финансово отношение периодът е критичен. Възможни са внезапни разходи, така че бъдете готови за това. С настъпващите горещини избягвайте алкохола и физическите натоварвания в най-топлите часове на деня.

 Телец

Опитайте се да спазвате правилата, колкото и емоциите да избиват навън. Използвайте творчески подходи при разрешаването на проблемите, които ще ви изненадват от началото на седмицата. Всички те ще са градивни и ще ви поведат нагоре и напред. Така че не им се противопоставяйте много. Партньорът ви ще направи предложение, което в първия момент може да ви се стори странно. Всъщност с течение на времето ще разберете правотата му. Избягвайте разнищването на личността му точно сега, тъй като не сте много наясно дори със самите себе си. Бъдете отворени към това, което ви казват децата. Скъсете дистанцията с тях.

Близнаци

От много време насам ви се иска да опитате нещо ново. Сега е моментът за това. Втурнете в непознатото с цялата енергия и вдъхновение, които имате. Някой ще се опита да ви разубеди, но не му позволявайте да намали скоростта, която сте развили. Обстоятелствата ще ви помагат в начинанията и това няма как да ви убегне. В личен план няма да имате много време за половинката ви, което може да доведе до недоволство от нейна страна. Направете плановете си така,че почивните дни да сте изцяло на разположение на партньора ви. Новите неща там също са за предпочитане, не се колебайте да експериментирате.

Рак

Тази седмица започва нов период за вас. Някои от дейностите вече са приключили, но у вас има още много енергия. Това ще ви подтикне към чудеса от нови дейности, в които ще може да се развихрите, както никога досега. В личен план с учудване, а по-късно и с удоволствие, ще установите, че вече не ви трепва сърцето за някого, пред когото доскоро сте „припадали“. Може би ще бъдете склонни да съжалите за изгубената емоция, но това би било грешка. Сега е моментът да се освободите от емоционалния капан, в който бяхте прекалено дълго време.

Лъв

През тази седмица най-важното е да бъдете търпеливи с колегиите си.Периодът ще е натоварен, но не забравяйте,че това важи и за другите. Напрежението, което създават критиката и забележките само усложнят и без това тежката обстановка в офиса. Давайте си повече време за сън и разходки привечер. Не се натоварвайте с тежка храна и не търсете утеха в алкохола.С партньора ви сега не е време да ровите в минали проблеми, които вече дори не си спомняте. Бъдете толерантни и дипломатични и се дръжте с другите така, както бихте искали те да се държат с вас. В последните дни на седмицата може започнете уреждането н
а пътуване в чужбина.

3 зодии ще се ВЛЮБЯТ в хороскопа за 5-11 юни

Дева

Сега не е моментът да гледате назад. Лятото ще ви даде повече време за размисъл, но това няма да доведе до нищо добро. Най-добре помислете с какво ново може да се захванете. Проучете езикови или други курсове . Най-добре ще е те да не са свързани с досегашната ви дейност. Очаква ви запознанство, което може да промени възгледите ви върху отношенията. Не се вглеждайте прекалено във външната красота. Това много често подвежда. Освен това не правете и компромиси с храненето. Пийте повече течности, но избягвайте сладките напитки. Диетичните също не са най-добрия вариант за организма ви сега.

Везни

В очакване сте на нещо ново, което напълно ще промени живота ви. Бъдете положително настроени, но не очаквайте, че всичко ще се случи според представите ви. Случващото се е достатъчно добро само по себе си и ще има много аспекти, на които да се насладите. В личен план нещата са повече от перфектни. Чертайте смело планове и не се страхувайте да мечтаете. Дори само една от мечтите ви да се сбъдне това ще бъде успех. Някои и това нямат. В здравословно отношение обърнете внимание на бъбреците си и ако имате проблем не бавете посещението при лекаря.

Скорпион

През тази седмица избягвате интензивните тренировки и физическите натоварвания. Освен това ако е възможно избягвайте и да продължителното пътуване. Не сте в най-добрата си форма и кондиция. Ако ви предстои да вземате важно решение отложете това за другата седмица. Ако все пак се налага потърсете съвет от ваш много доверен и близък човек. Периодът не е подходящ за започването на връзка. Може да направите само някои проучвания във връзка с човека, който ви харесва, но нищо повече. Отложете срещите за друго време. Освен това седмицата не е подходяща и за водене на преговори за смяна на работата.

Стрелец

Тази седмица не бъдете прекалено критични към себе си. Постигнали сте повече от колкото си мислите. Един неуспех не означава пълен неуспех. Следващият път ще се представите много по-добре и с много по-висок резултат. Опитайте се да си подарите повече забавления. Напълно ги заслужавате. Може да не са свързани с висока активност. Поне един или два от дните на седмицата прекарайте сред природата. Имате нужда от този заряд.

Козирог

Не си мислете, че може да контролирате всичко. Плановете са за това да се провалят. Много е важно да бъдете откровени със себе си и да видите, че налагате прекалено силно мнението си там, където това не е толкова редно. Ако отпуснете юздите дори само за малко ще се изненадате, че положението няма да се влоши толкова, колкото си мислите. От много време насам някойсе опитва да влезе в полезрението ви. Бъдете сигурни, че няма да сгрешите ако му дадете повече шанс и бъдете по-отворени към хората, които имат различни качества от вашите. Сега е моментът да направите необходимите промени в храненето и начина ви на живот. Започнати с увереност те ще имат успех.

Водолей

Промяната в поведението ви вече са дали своите резултати. Това не означава, че може да спрете или да се върнете назад. Продължавайте в същия дух, докато този начин на действие не се превърне в част от вас. След време дори няма да се замисляте за разликата между предишното ви аз и настоящето, а то само ще се усъвършенства все повече и повече. Не се страхувайте да помолите за помощ ваш приятел. Напълно нормално е и вие да влизате в ролята на нуждаещ се и няма нищо странно в това. От другата страна дори ще са щастливи, че ще могат да ви се отблагодарят и да ви върнат жест, който безброй пъти сте правили за останалите. Имайте повече самочувствие!

Риби

Сега не е моментът да правите равносметки. Никакво обръщане назад и самосъжаление. Всъщност рискът да го направите е много малък, но ако все пак се объркате може сериозно да пострадате емоционално. Нагърбете се с колкото се може повече задачи и не си давайте време да мислите за глупости. Очакват ви сериозни постижения, така че самочувствието ви ще бъде добре подхранено. Опитайте се да си спомните кога за последен път сте се глезили сериозно. Не се колебайте, че красивата рокля на витрината на магазина, покрай който минавате всеки ден трябва да е ваша. Вземете я без грам угризения. Изберете си ден, в който да се уговорите с приятелки и я облечете.

Още статии в тази категория
Коментари
Зареждане...

Моля, споделете статията, за да може тя да достигне до повече хора!

Благодарим ви!!!
x