23-годишно момиче на повикване попадна на клиенти с по-различни мераци

Секс труженичка е била обраната жена в Кърджали, пише 24rodopi.com, позовавайки се на отлично осведомени източници. 23-годишната пристигнала в Кърджали след уговорка с клиент в интернет. Тя наела стая в местна къща за гости, но „клиентите” се оказали петима кърджалийци с по-различни мераци.

„Грабеж на пари и телефон е разкрит от криминалисти от РУ-Кърджали за няколко часа в понеделник. Около 2 часа на 3 юни в къща за гости в областния град петима мъже отнели телефон и 410 лв. от 23-годишна жена, като употребили заплахи и физическа сила. След подадения сигнал са били организирани и проведени незабавни издирвателни действия и петимата участници в престъплението били установени. Те са на възраст 25, 27, 29, 32 и 41 години. Задържани са за срок до 24 часа в полицейското управление.

Мобилният телефон и част от парите са открити и иззети. Образувано е досъдебно производство по чл.198, ал.1 от Наказателния кодекс за грабеж и работата продължава разследващ полицай”, се посочва в официалното прессъобщение на Областната дирекция на полицията.

Според източници на 24rodopi.com, мъжете успели да профукат голяма част от сумата.

Както вече писахме, десетки момичета заработват средно по 100 лева на час от секс в областните градове Кърджали и Смолян. Стаи в многобройните къщи за гости и квартири са се превърнали в работни места на „дами за приключения”, както се наричат жриците на любовта, установи разследване на „Родопи voice”.

Труженичките са на възраст от 18 до 40 години и предлагат всякакви ласки. Цените тръгват от 40 и достигат до 70 лева за 30 минути. За час прекарано време в ръцете на професионалистките пък цената започва от 100 и достига 120 лева. Но не липсват и промоции.
40-годишна дама е обявила тарифа от 50 лева за 30 минути, за час обаче цената е 80 лева.

Всички труженички предоставят терен за клиентите. Офертите им са публикувани и в сайт за възрастни. Предоставени са телефонни номера на момичетата, както и богат снимков материал за физическите им данни. Пазарлъците са изключени, а дамите посочват мястото, където ще се проведе сеансът. В 90 на сто от случаите това са къщи за гости в града. Номерът на стаята се посочва по телефона, а тя се плаща от момичето. Използват се и много квартири в най-големия кърджалийски квартал-„Възрожденци”. Дори в нови кооперации.

Над 50 са офертите за Кърджали в сайт за секс обяви. Далеч по-скромен е техният брой в Смолян, установи проверка на екипа ни. И в двата областни града има две предложения от проституиращи мъже.

Обяви са зададени и за всички по-малки населени места в двете области. Основно обаче се разчита на клиенти в областните центрове.
Момичета в Кърджали дори се опитват да вдигнат класата с посочени говорими езици като турски и гръцки.
„Най-добре се заработва през почивните дни. Има много клиенти от Гърция, през лятото и от Турция. Повечето момичета са от вътрешността на страната”, сподели 25-годишна труженичка. Представя се като Вики. Едва ли обаче това е истинското ѝ име.

В същото време, в Кърджали продължават да заработват и момичета на улицата. Районът от години е жп гарата в областния град. Броят им, според запознати, е около 15. Цените – с „идея” по-ниски.

Още статии в тази категория

Ако статията Ви е харесала или смятате, че е полезна - моля споделете я с приятелите си.

Споделянето е много лесно и става само за секунда. Използвайте бутоните на социалните мрежи по-долу. Благодарим Ви!!!
x
Share via