Откритото тяло във водите на река Искър се оказа известен фотограф! (Снимка)

Труп на мъж е  край Мездра. Това съобщиха вчера от областната дирекция на МВР във Враца.

Днес стана ясно, че загиналият е 43-годишния жител на железничарския град Добромир Иванов, който е бил в неизвестност от 30 май, пише lupa.bg. Тогава той излязъл от дома си, след солиден запой с алкохол, и така и не се прибрал.

43-годишният Добромир Иванов

В понеделник близките на мъжа отишли в полицията и помолили за съдействие да го открият. Започнало мащабно издирване, което за съжаление приключило с фатална развръзка. Трупът на изчезналия мездренчанин е намерен върху скара за шумопочистване на ВЕЦ- Мездра на река Искър.

По тялото не са открити следи от насилие. Най-вероятно под въздействие на алкохола мъжът е паднал във водите и се удавил, допускат полицаи. Съседи на Добромир допускат, че може и да се е самоубил, тъй като в последно време бил в депресия. По случая е образувано досъдебно производство.

Близки на мъжа разказват, че той бил отличен фотограф, но в последните години злоупотребявал с алкохола и предизвиквал постоянни конфликти. През лятото ходел на работа за по 3-4 месеца във Франция, но там изпадал в тежки депресии.

Следвайте ни в социалните медии