10-те етапа на успешната връзка

Взаимоотношенията никога не са статични. Отношението с партньора ни постоянно се променя и всяка фаза изисква усилие, за да се развие. Затова прочети и разбери къде сте днес.

Ето и през кои 10 етапа преминава всяка успешна връзка:

1. Влюбени сте

Безумното влюбване е първият етап от новата връзка. Това е забавната фаза, когато усещаш голямо вълнение, когато се срещате, тревожиш се за това как изглеждаш и имаш пеперуди в стомаха всеки път, когато той се обади.

2. Раздразнение

Това е фазата, когато меденият месец е приключил. Познавате се добре – луничките зад грима и куп други малки неща. Започвате да откривате недостатъците си и спорите доста често. Ключът е да преминете през този тест, без да се отказвате един от друг.

3. Промяна

Хората се променят с времето, това е част от емоционалния им растеж. Така че естествено е, че с течение на времето ти и половинката ти да се промените. Проблемът възниква, когато един от партньорите очаква другия да въведе подобни промени в себе си. Дали връзката ви ще оцелее този тест на времето зависи от това колко голяма част от промяната можете да понесете.

ЕТО КОИ СА ОСТАНАЛИТЕ ЕТАПИ, ПРЕЗ КОИТО ЩЕ ПРЕМИНЕ ВРЪЗКАТА ВИ ЗАДЪЛЖИТЕЛНО, АКО Е УСПШНА!

Още статии в тази категория

Ако статията Ви е харесала или смятате, че е полезна - моля споделете я с приятелите си.

Споделянето е много лесно и става само за секунда. Използвайте бутоните на социалните мрежи по-долу. Благодарим Ви!!!
x
Share via