10 начина да откриете целта си през август

Имате ли екшън план за август? Предлагаме ви точно такъв. Състои се от 10 точки и цели да ви усъвършенства – както самите вас, така и живота ви.

Този месец се фокусирайте върху най-доброто от себе си във всички сфери на живота. Знайте своята цел и оправете всички взаимоотношения. Това ще ви направи успешни.

1/ Открийте цел

Дали настоящият ви живот отразява вашите ценности? Ако не, трябва да направите преоценка къде сте и къде искате да бъдете. Обкръжете се с хора, които ви вдъхновяват да отидете там, където жадувате.

2/ Бъдете сами

Научете се да се чувства комфортно, бидейки сами. Планирайте соло пътешествие, разходка из града и т.н.

3/ Отворете ума си

Лесно е да се осланяте на стереотипи. Не се задоволявайте с това. Отворете ума си за личните истории на хората. Започнете да общувате с колегите си от различно поколение. Може да се удивите колко интересни неща се научават.

4/ Правете компромиси

Да правите компромис не е знак за слабост. Подхождайте към всички преговори с волята да слушате и да променяте мнението си.

5/ Направете нова стъпка

Често създаваме проблеми в собствения си ум. Следващият път, когато нещо ви стресира, попитайте се нещо – какво може да направите по въпроса точно сега?

6/ Свържете се с хората „по-дълбоко“

Когато общувате с другите, помнете, че не става дума за вас. Оставете телефона и просто слушайте.

7/ Обичайте собствения си глас

Негативният глас в главата ви препречва пътя към успеха и мечтите. Контролирайте го. Позволете на оптимизма у вас да надвие.

8/ Сложете граници

Обичайните офиси са нормата. Не всеки, с когото работите, е най-добрият ви приятел. Не споделяйте прекалено много лични детайли. Сложете граници.

9/ Изговорете го

Финанси и отношения – понякога те може да са причина за напрежение. Избягвайте бъдещи конфликти като бъдете честни и се настроите към оптимално планиране на разходите. Помислете за сметките, спестяванията, хапчовете за определени цели и т.н.

10/ Погледнете нагоре

Кой в живота ви е източник на вдъхновение за растеж, тласък напред и постигане на целите? Направете списък от топ 5 души и възстановете отношенията си с тях. Кажете им, че оценявате това, което правят.

Ако статията Ви е харесала или смятате, че е полезна - моля споделете я с приятелите си.

Споделянето е много лесно и става само за секунда. Използвайте бутоните на социалните мрежи по-долу. Благодарим Ви!!!
x
Share via