Хороскоп за 2 февруари 2020г.

Овен

За вас е много по-добре да поемате глътка свеж въздух, отколкото да общувате с неприятни за вас хора. Дори и на най-малките неща реагирате, преувеличавате и се чувствате неразбрани. Всъщност най-добре ще ви се отрази уединението и спокойствието.

Телец

Абстрахирайте се от реалността и се занимавайте с тиха, рутинна работа, за предпочитане в тишина. Ден за релакс. Трябва да се опитате да се разсеете и да не се притеснявате за нищо.

Близнаци

Първият човек, когото срещнете днес или с когото ще общувате, ще определи целия ви ден. Ако е мъж, тогава денят ще бъде успешен във всички отношения… Ако е жена, тогава… (вижте прогнозата за Телец).

Рак

Прекрасен ден за общуване с вашите близки. Днес ще се разбирате на ментално ниво и телепатично. Само докато се погледнете и вече ще знаете какво искате да си кажете, какво мисли другият.

Лъв

Не е сигурно, че всичко ще върви точно по план. Не разчитайте на онези, които са ви дали обещания днес. Всички тези обещания са празни фрази. Потърсете други опции за решаване на вашите проблеми.

Дева

Работихте здраво през седмицата, сега е време да почивате и да се заредите с нови сили за предстоящите дни. Тяло и ум днес са в благоприятен баланс. Само не злоупотребявайте с удоволствията, тялото ви може да се разбунтува.

Везни

Чувствате се в мир със себе си. Чудесно време за общуване с близките ви хора. Разбира се не сте напълно единодушни във всичко, но днес е много по-лесно да намерите компромисно решение.

Скорпион

Срещите ви с други хора са спокойни, вие сте приятелски настроени днес. Чувствате се като попаднали в хармоничен поток и вашето семейство и приятели ще се радват да се присъединят към вас на същата вълна.

Стрелец

Днес изпитвате абсолютно спокойно състояние на вътрешен мир. Изглежда не ви липсва нищо, което от своя страна освобождава неочаквани сили. Домашните задължения не ви затрудняват.

Козирог

Проявете малко повече скромност. Склонни сте да приемате, че единствено вашите възгледи са най-правилните и не проявявате интерес към тези на другите. Време е да слезете от високия си кон.

Водолей

Животът с партньора ви днес е изключително деликатен. Може да се сблъскате с конфликти, нещо, което се е задържало неизяснено в отношенията ви. Затова бъдете особено внимателни с действията си през това време.

Риби

Трябва да признаете, че днес не се чувствате много удобно в собствената си кожа. Може би трябва да изтърпите неудобна ситуация за вас в личен план. Това, което ви помага, е разумният подход.

Следвайте ни в социалните медии