Силвестър Сталоун планира да се заеме с нов филм от поредицата „Роки“

Силвестър Сталоун иска да се заеме с нов филм от поредицата “Роки”, който ще е посветен на незаконната миграция, съобщи Контактмюзик. 72-годишният актьор разкри идеята си за нов филм от поредицата, отбелязвайки, че желае да фокусира вниманието си върху имигрант, който живее незаконно в САЩ.

“Имам страхотна идея за нов филм за Роки”, каза Сталоун в рамките на кинофестивала в Кан. “Той открива незаконно пребиваващ в страната мъж и цялото действие се завърта около него. Въпросният мъж е като магьосник. След като сте видели как изпълнява номерата си, вече не сте впечатлени. Същото се отнася за Роки. Ако сте гледали всички филми от поредицата, ще се запитате “Как може да има нещо различно”. Този филм обаче ще е различен, но аз няма да се снимам в него”, разкри подробности екшън звездата.

Сталоун освен това настоя, че никога не е планирал филмите от поредицата “Роки” да имат политически привкус. “Роки е обикновен мъж с характерния за него манталитет”, поясни холивудската знаменитост. “Той не е политик. Когато обгръща тялото си с националното знаме, мисли, че прави нещо хубаво”, допълни Сталоун.

Следвайте ни в социалните медии