Маги Сидерова налива 400 000 лева в къща на морето, подарена от съпругът ѝ

Над 400 000 лева ще се излеят в къща на морето, подарена на Маги Сидерова от нейния съпруг. Бившата моделка показа преди дни снимка на новия имот, в който вече усилено работят майстори, за да е готов за обитаване, когато времето се стопли. Това излизало златно на половинката ѝ Георги, който обаче бил готов на всякакви разходи в името на любовта.

Репортерката на Гала сподели, че новата къща е нейна сбъдната мечта. Тя открай време искала да се разхожда в собствен имот с изглед към вълните и да прекарва там всичките си лета. От доста време надувала главата на мъжа си с приказки колко хубаво ще бъде, ако си купят такова жилище, вместо да хвърлят пари в скъпи почивки. И той най-накрая се навил да инвестира в къща на морето. Тя била подарък за Маги по повод 6-ата годишнина от запознанството им. Намира се в Поморие – града, в който двамата се срещат за първи път и влюбват един в друг.

“Тази любов пламна тук от пръв поглед и така – до днес! Вече шест години… Поморие” – това коментира Маги, която пусна снимка със съпруга си в местния манастир “Св. Георги”. Малко след като публикува фотоса в социалните мрежи, тя се похвали и с новата къща, изрично подчертавайки, че все още няма да се нанася в нея, защото първо трябва да я ремонтират. “Благодаря, любов моя”, написано на английски, е финалното изречение в поста на атлетичната брюнетка, от което става ясно, че парите са броени лично от Сидеров с единствената цел да изпълни мечтата на своята нежна половинка.

По информация на “Уикенд” за имота са отишли между 250 и 300 хиляди лева. Толкова вървят подобни къщи в Поморие. За ремонт и обзавеждане ще бъдат похарчени още поне 100 бона, ако не и повече, смятат запознати. Маги била обявила, че лично ще прави интериорния дизайн на жилището и нямало да са скъпи за мебели. Голяма част от обзавеждането смятала да поръчва от Италия, защото искала да кани в къщата приятелки с вкус, пред които не смеела да се излага с дивани и шкафове за масова употреба. Освен това държала да инвестира в скъпи плочки, подови настилки и посуда. Като тегли чертата, целият летен разкош щял да излезе над 400 бона, но семейството гледало на това не като на разход, а като на инвестиция.

Както е известно, Георги спести доста пари от работа в португалска охранителна компания. Говори се, че месечната заплата на бившия служител на ГДБОП там била 7000 евро, а една от клиентките на фирмата е била супер звездата Мадона.

Следвайте ни в социалните медии