Седмичен хороскоп за 18 – 24 ноември 2019

Овен

През тази седмица ще ви се наложи да се съобразите с характера или темперамента на роднини или на колеги, с които имате ежедневни контакти. Новите познанства през седмицата ще бъдат с хора, които могат да ви дадат много, като информация, знания или помощ. В същото това време тези хора могат да бъдат досадни или натоварващи ви в психологичен и емоционален план. През тази седмица ще ви се наложи да разчитате на ваши стари приятелства и познанства с хора, които са лоялни или добри професионалисти ( в случай, че контактите ви са свързани с вашата работа). Като цяло седмицата ще е напрегната и това ще се отрази на емоционалния ви статус. По-често ще бъдете изнервени, докачливи или избухливи. Контролирайте подобни състояния, без да давате свобода на емоциите си, нещо за което може много скоро да съжалявате. Не пропилявайте тази седмица поддавайки се на влиянието на собствените си емоции и преживявания. Предстои ви да вземете важни решения или да започнете нещо ново в живота си. Всяка информация или знания, която ще получите през тези седем дни ще ви бъде полезна сега или по-късно. Не отхвърляйте предложение или покана, които ще получите или поне си дайте време да размислите върху тях. Жените ще имат седмица, в която трудно ще постигнат реални успехи, но в никой случай това няма да бъде изгубено време. Делата ви може да имат бавно развитие, но не омаловажавайте нищо. Мъжете ще са в по-благоприятна позиция от жените и ще могат да се зарадват на конкретни резултати във важни лични или професионални дела. Отношенията ви с хора родени под знака на Везни, Близнаци или Водолей ще бъдат много важни за вас.

Телец

През тази седмица може да сами да се зарадвате с една нова придобивка или покупка за дома. Това ще бъде нещо, което ще даде повече удобства или ще бъде необходима вещ за дома ви. През седмицата могат да ви изненадат новини или събития свързани с пари или с финансов документ. Ще получите информация относно здравето или лечението на близък роднина или приятел. Тази седмица ще се преживеят важни събития или ще се вземат решения свързани с хора от кръга ви роднини. През тези седем дни ще бъде важно да бъдете реалисти в това, което искате (очаквате) от хората. През седмицата ще ви изненада покана или предложение, което ще ви задължи с положителен отговор. Това ще бъде благоприятна седмица за пътуване и за развитие на ваши планове свързани с пътуване (с хора отблизо и далеч). Жените ще се наложи да разрешават различни проблеми или неприятности с мъже или такива свързани с техния личен живот. Като цяло през седмицата отношенията ви с мъже ще бъдат сложни независимо на каква основа са: лични, семейни или професионални. Мъжете ще трябва да размислят относно причините за проблемите, които възникнаха през изминалата седмица. Ще имате възможност за корекции, стига да имате ясна картина за конкретната ситуация.

Близнаци

През тази седмица ще ви се наложи да приемете сериозно това, което ще получите като информация или съвет от роднини и приятели. Не приемайте техните думи емоционално и избягвайте прибързани реакции. Тревогите и притесненията ви няма да изчезнат тази седмица, но ако слушате повече разума си ще имате възможност да намерите решение на някои от тях. Седмицата ще бъде интересна за вашия любовен живот. Отношенията ви могат да имат развитие, което вие не очаквате или не можете да контролирате, но като цяло това ще бъде за ваше добро. Емоциите ви през тази седмица ще трябва да бъдат умерени и да се избягват еуфоричните настроения. През седмицата ви се дава да преживеете положителни емоции или приятни за вас срещи и разговори. Понякога ще бъде важно да не бързате да споделяте преживяното. Дайте си време да се порадавате сами на конкретното събитие, преди да го споделите с други хора. През седмицата повечето от вас ще имат парични приходи от различни източници. Възможна е малка допълнителна печалба. Ще получите важна новина или документ свързан с пари. Успехите ви тази седмица няма да бъдат случайни и ще са резултат на ваия труд, знания и амбиция. Новите познанства ще имат своята мисия в живота ви. Едно ново познанство тепърва ще даде отражение в професионалния ви живот, кариера или бизнес. Жените ще имат повод да се зарадват във връзка с голяма стресова ситуация или поне да получат яснота относно нейното разрешаване. Мъжете ще предпочетат занимания с деца или с по-млади хора, с които ще имат сходни емоционални желания.

Рак

Ако сте родени под знака на Рак пред вас е седмица, в която ще се появят нови хора в кръга ви от роднини, приятели или колеги. В началото ще сте податливи към предразсъдъци или предубеждение към тези хора, но не избързвайте със заключенията си. Това е седмица, в която ще получите разнообразна информация за различни хора и събития. Ще възникнат интересни теми за разговори с хора от дома ви или с приятели. През седмицата едно предложение или покана ще ви притиснат да дадете бърз конкретен отговор. Възможно е да се окажете неподготвени за подобно решение. Доходите ви през тази седмица няма да са особено големи или не би трябвало да очаквате изненади. Може да използвате благоприятните възможности, които ще възникнат през седмицата да вложите малко средства в една нова идея или инвестиция След време това ще се окаже един правилен, успешен ход за вас. Тази седмица ще донесе късмет на мнозина от вас, които ще са ангажирани с представяния, изпити или интервю за работа. Тази седмица ще има интересно влияние върху вашето професионално развитие или бизнес. Събитията през тези седем дни ще са предвестник на важни моменти, които ви предстоят през следващите седмици. Не пренебрегвайте отговорности или обещания. Жените ще се подадат на по-голямото напрежение при изпълнение на важни задачи и задължения. Това може да даде отражение на здравето или на съня им. Мъжете ще са опитимисти за развитието на делата си и ще имат по-голями надежди за своето бъдеще. Позитивно въздействие върху настроение или върху развитие на делата ви ще имате чрез хора родени под знака на Рак, Скорпион или Риби

Лъв

Ако сте родени под знака на Лъв, изненадите тази седмица ще са причина за неочаквани емоции в живота ви. Събитията, които те ще предизвикат определено ще направят дните ви динамичени и изискващи бързи реакции от ваша страна. Сега ще бъде важно да приемате събития или хора, такива каквито са. Не се опитвайте да разгадавате техния смисъл, нито пък ще можете да предскажете в бъдещето си. Не и сега… Любовният ви живот също вещае разнообразни (и в повечето случаи неочаквани) събития и емоции, особено за тези от вас. Развитие ще имат вече създадени връзки с най-различни общи преживявания. Възможна е нова романтична връзка за тези от вас, които са в търсене на партньор. Седмицата ще бъде благоприятна за преустройство или подобрения в дома ви. Новите мебели или новата битова техника ще създадат приятно усещане за комфорт и благополучие. Приходите ви през тази седмица не вещаят изненади и всяко постъпление в бюджет ви ще е приятно. Ще възникне възможност за допълнителна работа за някакъв кратък период от време. През седмицата ще трябва да сте по-отговорни към семейните си задължения. Ще отделите време за роднини, за техните проблеми или за разговори свързани с ежедневните им дела. За мнозина от вас едно важно събитие ще е повод за събиране с роднини. Жените да внимават с коментари, клюки или забележки спрямо действията на други хора. През тази седмица ваши думи или дела могат да бъдат разбрани погрешно и интерпретирани по съвсем различен начин. Мъжете ще са емоционални, с желание да постигнат на всяка цена целите си за тази седмица. Внимавайте в отношенията си с жени родени под знака на Козирог, Телец или Дева.

Дева

Ако сте родени под знака на Дева, пред вас е седмица, в която ще се ангажирате с различни важни домашни проблеми. Те може да бъдат свързани с необходмостта от ремонт или подобрения. Може да обсъждате избор на нов дом, преместване в друго жилище и др. През седмицата ще се влияете при вземане на решения от мнението на жена, която може да е ваша родственица, колежка и др. Плановете ви за тази седмица вероятно ще се реализират без усложнения. Тази седмица ще бъде успешна за вас, стига да не се поддадате на ленност или на емоции, които нямат нищо общо с вашите задължения. Седмицата ще бъде благоприятна за пътуване и за реализиране на планове свързани с хора, които се намират в друг град или държава. Ще имате по-динамични контакти свързани с ваши семейни, приятелски или професионални отношения. През седмицата бъдете внимателни ако някой прояви странно любопитство относно личния ви живот или работа. Не бързайте да отговаряте на въпроси, които могат да разкрият (или да загатнат за) ваши планове или тайни. Като цяло ще имате една благоприятна седмица за личната си реализация, за стабилизиране на отношенията си. Жените ще са склонни към прояви на ревност (не само в любовта), на подозрителност в лоялността на други хора. Мъжете ще трябва да приемат по-сериозно домашните си задължения. Тяхното евентуално неизпълнение може да бъде причина за неприятни емоции в дома ви.

Везни

Ако сте родени под знака на Везни, през тази седмица ще възникне неочаквана ситуация свързана с пътуване или с контакти с хора, които живеят в различни градове или държави. Това е седмица, която ще бъде запомнена с повече движение и с повече ангажименти. Разбира се всичко ще зависи от готовността ви да бъдете активната страна в събитията през седмицата. Ще бъде добре да прекарате повече време навън с роднини или с приятели, сред природата. Бъдете отворени за социални или професионални контакти с най-различни хора. През тези седем дни ще можете да приключите с един неприятен или затормозяващ ви ангажимент или отношения. Някои от вас ще преживеят емоционално една неочаквана новина свързана с драма в живота на човек, когото познават. През тази седмица бъдете откровени с хората около вас. Старайте се да казвате истината, колкото и да ви бъде трудно. Забравете за добрите маниери, ако някой се опитва да ви навреди. Избягвайте обаче конфликт с човек, който има различни от вас разбирания за живота. Това ще бъде благоприятна седмица за съдебни или юридически действия и ангажименти. Жените ще имат интересна и успешна седмица, в която дори да не търсят нови шансове или възможности, такива ще се появят по естествен начин. Късмета е в малките, но важни неща, които живота ще ви даде. Мъжете ще се наложи да проявят по-сериозно отношение към разговори или искания на хора от кръга си роднини, приятели или колеги. Не бива да омаловажавате нито едно събитие през тези седем дни.

Скорпион

Ако сте родени под знака на Скорпион, през тази седмица ще имате поводи за събирания и различни преживявания с приятели или роднини. Това ще бъде интересна седмица за вашите романтични и любовни преживявания. През тези седем дни ще имате възможност да реализирате тези ваши планове, които са касаят благополучието на семейството или развитието на бизнеса, с който сте ангажирани. Повечето информация, която ще получите през този период ще трябва да бъде добре подбрана и съхранена, защото скоро ще имате нужда от нея. През седмицата ще получите предложение или ще възникне идеи свързана с професионалния ви живот. Поканите за срещи и събирания няма да ви липсват, но не разпилявайте времето си със забавления и удоволствия. Ще възникнат няколко по-напрегнати момента на конфликти и спорове с хора от семейството ви или с колеги. Хубавото е, че те ще намерят своето разрешение без голямо забавяне. През седмицата се старайте да не задържате в себе си лоши чувства или емоции, за да не си създадете нежелан здравословен проблем. През тази седмица важно развитие ще има ваша любовна или интимна връзка. Ако трябва проявете повече решителност, за да изясните бъдещето на отношенията ви. Жените ще са податливи на лоши настроения или странни сантименталности. Събитие в живота на човек когото познавате ще ви натъжи или разплаче. Мъжете да пазят личните си вещи и информация от любопитство или кражба. Това особено важи за важни финансови документи, банкови карти, информация в личния ви телефон и др.

Стрелец

Ако сте родени под знака на Стрелец, тази седмица ще изпитате затруднение докато вземете решение, важно за бъдещето ви. Вслучайте се в собствената си интуиция, но ако не сте сигурни в решението си, потърсете съвет от хора с достатъчно житейски опит. През тази седмица може да се зарадвате на предложение свързано с работа или с възможност за допълнителен доход. Това може да бъде причина да вземете неочаквано решение. През седмицата ще ви изненада събитие или новина свързана с бременност, раждане на дете или с дете. Ако имате собствени деца, за вас седмицата вещае неочаквани разходи свързани с тях. Седмицата ще бъде важна за вас във финансов план. Ще имате причина за срещи и разговори важни за финансовите ви дела. Ще имате възможност да уредите финансовите си отношения или задължения. Това ще бъде благоприятна седмица за разговори по въпроси свързани с увеличение на заплата или друго парично възнаграждение, в случай че имате подобни стремежи. През седмицата ще възникне неприятен спор в дома или в семейството ви. Възможно е самите вие да го предизвикате с необмислени коментари, обвинения и др. Жените ще създадат нови приятелства и социални контакти с хора с общи интереси в области свързани с история, пътуване, здраве, готварство и др. Мъжете ще прекарат голяма част от времето си в занимания с личното си хоби, занаятчийска дейност, с технически ремонти и подобрения в дома и др.

Козирог

Ако сте родени под знака на Козирог, пред вас е седмица, в която ще ви се наложи да планирате отново своите финансови дела с оглед някои нови ситации в живота ви. Това може да бъде поради промяна в заплатата, стартиране на нов професионален договор или друго обстоятелство. Добро развитие ще имат ваши действия свързани със съдебни или юридически институции от финансов характер. През тази седмица различни събития ще провокират необходимостта от важни разговори в семейството ви или там, където работите. Добро развитие ще има съдебно дело за тези от вас, които са ангажирани с такова. През тази седмица ще получите много полезна и интересна информация, чрез ваши приятелски или професионални контакти. Ще ви изненада едно предложение или покана от непознат човек. През седмицата ще очаквате получаването на документ, пратка или нещо друго, което е важно за вас. Като цяло тази седмица ще можете да осъществите плановете си, стига да подходите към тяхната реализация с отговорност и лоялност. Жените ще се зарадват на добри новини, които ще бъдат важни за бъдещето им. В повечето случаи те ще имат финансов или материален характер. Мъжете ще имат седмица, в която ще бъдат възнаградени или наказани според действията си през последните месеци или седмици. Това е седмица за награди или наказания, за нови шансове, които не бива да бъдат пропилявани.

Водолей

Ако сте родени под знака на Водолей, през тази седмица ще ви се наложи да покажете по-голяма воля и търпение при изпълнение на ежедневните ви задачи и във важните за вас отношения. На всяка цена избягвайте паника или стрес, защото едва ли ще може да спрете или промените развоя на някои събития. Седмицата въпреки, че ще бъде напрегната за вас, ще ви даде и повод за радост или възможност за приятни преживявания. В семейството ви ще се проведат няколко важни разговора, след които ще вземете решения за общи действия през следващите няколко седмици. Това ще бъде благоприятна седмица за годеж, сватба, рожден ден, юбилей и др. През тези седем дни различни обстоятелства ще ви помогнат по-лесно да направите и организирате свои планове за Коледните празници или за друго важно събитие. Конфликтите през седмицата освен, че ще ви натоварят психически друга полза няма да ви донесат. Жените ще се зарадват на неочаквани пари или новина свързана с по-добро заплащане, премия, награда и др. Мъжете ще бъдат търсени от роднини или приятели на семейството за различни услуги, помощ или просто за разговори за ежедневни неща.

Риби

Ако сте родени под знака на Риби, пред вас е седмица, в която ще ви с еналожи да се ангажирате със сериозни или неприятни домашни или битови проблеми. Моят съвет е да не ги отлагате, а да си създадете по-добра организация за тяхното изпълнение. Това ще бъде благоприятна седмица за преместване или за промени свързани с дома ви. Седмицата ще ви предостави много интересни възможности и преживявания, които ще могат да ви заредят с оптимизъм. Подобни събития ще ви дадат повече енергия, която ще бъде важна и за вашето духовно развитие. Новите контакти през тези седем дни ще отворят нови възможности, ще ви дадат нови познания, ще променят живота ви по някакъв начин. Ще сте склонни да бъдете по-толерантни към неприятелите си и с лекота ще игнорирате техни интриги или злонамерени коментари. Финансово седмицата ще изиска една по-голяма пресметливост в действията ви, което се надявам да не ви затрудни. През седмицата ще имате събиране с приятели по повод свързан с техния личен живот. Седмицата ще бъде благоприятна за романтична среща или неочаквано познанство с човек от друго населено място. Жените ще имат възможност да потърсят и намерят нови източници на доходи, допълнителна или по-добре платена работа. Мъжете ще очакват един телефонен разговор, потвърждение на една оферта или друг важен момент свързан с тяхната кариера.

Следвайте ни в социалните медии