Първа СНИМКА на циганина, който опита да изнасили младо момиче в Слънчев бряг

24-годишният Божидар Иванов от Ямбол е мъжът, който в събота сутринта опитал да изнасили момиче в Слънчев бряг, пише Флагман.бг.

24-годишната жертва, която по чудо се е измъкнала от лапите на изверга, разкри, че всъщност до сексуален контакт не се е стигнало, но шокът, който е преживяла, е огромен.

Ето какво разказа още А.Ф.

Беше около 6 часа сутринта, когато се прибирах след разходка с приятели. Комплексът, в който съм на квартира, се отваря с чип и в него живеят много хора от персонала в Слънчев бряг. Тогава видях въпросния мъж, който влезе веднага след мен в сградата. Носеше палачинка и нещо ровеше в телефона си. По нищо не си личеше, че е такъв. Аз тръгнах от фоайето по стълбите към моята стая. След няколко секунди и той. Малко преди да посегна да извадя ключовете си, той зави към съседната стая, като си помислих, че явно живее там. Когато завъртях ключа, усетих как някой ме удари със силен юмрук в гърба. Обърнах се – тогава ме удари в окото и паднах на земята. Ударите му бяха зверски, явно искаше да припадна от болката. Започна да дърпа тениската и чантата ми, но до сексуален контакт не се е стигало. Разкъса блузата ми и разпарчетоса чантичката ми, защото явно търсеше пари. Тогава може би Господ ми помогна и събрах сили да се развикам и да го изритам. В този момент той избяга.

Момичето, което в момента работи като рънър в Слънчев бряг, сподели, че е много уплашено и смята да смени дори квартирата си, за да не попадне отново в лапите на такива хора. До нея е стигнала информация, че Божидар и преди е опитвал да изнасили момиче в Ямбол, но случаят останал неразкрит.

„Кофти ми е, в шок съм от случилото се. Неприятно ми е, че познатите ми ми пращат статии, в които медиите са написали, че съм била изнасилена, а това не е вярно. Не съм бягала, аз си бях там, в коридора пред стаята, той избяга, когато се развиках”, допълва още жертвата на изверга от Ямбол.

Веднага след като полицията нахлула в хотелския комплекс, девойката била откарана с линейка в бургаската болница, където са й направили гинекологичен преглед и са й взели проби от слюнката, за да се докаже докъде е стигнал ямболията.

24-годишният Божидар Иванов

Готвачът Божидар има трибал на дясната ръка, което спомогнало ченгетата от РУ-Несебър бързо да стигнат до него.

Следвайте ни в социалните медии