Публикуваха видео, в което два НЛО-та взаимодействат помежду си (ВИДЕО)

Интересно видео на НЛО бе публикувано в YouTube, като кадрите са уникални по отношение на регистрирането на координирани действия на летателните апарати с неизвестен произход.

Дрон на надморска височина от 400 метра над земята, засне преминаването на светлинен кръгъл обект, а след известно време втора такава топка преминава, само че в обратната посока.

Снимка:

Най-впечатляващото в това видео е, че траекториите на полетите на двата НЛО се пресичат в една точка, което предполага, че работата на двата апарата е координирана от някой и то с компютърна точност. Това означава, че управлението на двата НЛО, които сякаш са много подобни на земните безпилотни дронове, с изключение на тяхната фантастична скорост и беззвучност на полета, се извършват дистанционно, умело използвайки мрежа от координати на местността, която, съдейки по всичко, тези устройства изучават.

Видеото също така е забележително и с това, че земният дрон успява да хване наведнъж два НЛО, които преминават един над друг над една и съща забележителност над Бавария, Германия.

Видео:

Тези загадъчни обекти са под интелигентен контрол и дистанционно контролирани от някой зад кулисите, използвайки пълна мрежа от координати, където тези високоскоростни НЛО летят.

Следвайте ни в социалните медии