Последни новини за състоянието и операцията на Стефан Данаилов

По план днес трябва да бъде извършена операцията на големия български актьор Стефан Данаилов. Тазобедрената му става ще бъде сменена най-вероятно днес в бургаската болница. Това обявиха от ръководството на МБАЛ “Бургасмед”, където звездата от “На всеки километър” и “Стъклен дом” бе приета във вторник.

“Съобразявайки се със становището на консултиращите специалисти от МБАЛ “Бургасмед”, УМБАЛ “Сфоиямед” и Военномедицинска академия, и взимайки предвид всички възможни рискове от транспортирането на пациента г-н Стефан Данаилов до София, и зачитайки неговото и на близките му желание, екипът от лекуващи и консултиращи лекари взе решение операцията да бъде извършена в МБАЛ “Бургасмед” от екипа на проф. Андрей Йотов, началник на клиника по ортопедия и травматология на УМБАЛ “Софиямед”, заявиха от здравното заведение.

Лично собственикът на бургаската болница д-р Михаил Тиков се е върнал, за да следи лично всичко около любимеца от сцената и екрана, информира “Телеграф”

Припомняме, че във вторник легендата на българското кино и театър постъпи по спешност в болница в Бургас.

В неделя Данаилов счупил тазобедрена става при падане в апартамента си в Приморско. Не е потърсил лекарска помощ веднага, а на следващия ден, когато болките станали много силни.

Назначени са допълнителни изследвания и консултации с водещи специалисти, предвид съпътстващите заболявания на актьора.

Той не е потърсил лекарска помощ веднага след инцидента в понеделник, а на следващия ден, когато болките станали много силни.

Следвайте ни в социалните медии