Дневен хороскоп за 22 август 2019

Овен
Изглежда че човекът, който е общувал с Вас изключително на делови теми, иска да пренесе вашите отношения в съвършено друга плоскост. Окажете му топъл прием, но само заради факта, че жадува сближаване, съвсем не сте длъжни да го приемете. Изучете всички варианти и не забравяйте за своите високи стандарти.

В края на крайщата това е една от причините, поради които този човек така Ви се възхищава. Вашият професионален кръг и кръга на общуване бързо се разширяват. Отначало ще Ви бъде трудно да проследявате всичко, но точно в това ще бъде веселото.

Телец
Телците, както обикновено, са верни на закона и спазват традициите, но днес са склонни да нарушават правилата и да постъпват така, както им подсказва интуицията.

Обкръжаващите ще недоумяват, когато постигате успех, и ще са уверени, че всичко е станало в резултат на случайност, на стечение на обстоятелствата и съвсем не може да имате някаква заслуга за това, а камо ли, че е плод на Вашите усилия.

През този ден е най-добре да не обсъждате сериозни въпроси, а да се отдадете на неформално общуване с приятели. Ще блеснете с остроумие и ще повдигате настроението на обкръжаващите. Лесно ще завоювате симпатиите и даже може да породите у някого истинска любов.

Близнаци
Близнаците –жени днес цъфтят и ухаят! Положението на звездите и планените е такова, че ще благоприятства разцъфтяването им като роза след дъжд. Близнаците- мъже ще излъчват неповторим чар и ще привличат представителките на противоположния пол. В умели ръце такъв чар може да бъде крайно разрушителен!

Рак
През този ден за Вашия любим човек няма да бъде лесно да се убеди в това, че всичко при вас е хубаво, правилно, и се стремите към бъдещето със същия интензитет, както преди. На него все ще му се струва, че нещо неуловимо се е променило и сега тласка нещата на обратно.

Лъв
Не малко време ще отнеме помощта на родителите и на по-възрастните роднини, но семейните грижи не Ви уморяват и дразнят, а даже Ви повдигат настроението.

Ще се появи увереност в утрешния ден, а съмненията и мятанията ще останат в миналото. Бъдете внимателни с новите познати – те не са толкова добри, колкото изглеждат на пръв поглед.

Романтичните увлечения ще донесат не само радост, но и вълнения. Ако за този ден имате уговорена важна среща, бъдете готови за неприятна изненада. Възможни са финансови загуби.

Дева
Не се страхувайте – не полудявате! Разбира се, може да се вълнувате как ще се развие в бъдеще днешната ситуация, особено ако всичко върви така прекрасно, но не се задълбочавайте в своите преживявания!

Дълбоките емоции, които изпитвате, са Ви изпратени от звездите. Ако сегашната ситуация по нищо не прилича на онова, което сте изпитвали преди, отпуснете се. Всичко ще бъде просто отлично.

Везни
Понякога е по-безопасно да предоставите контрола над Вашите спестявания на някой друг, например на високопоставени хора. А понякога е обратно – най-добре е, да контролирате всичко самостоятелно.

Сега е настъпил момент, когато всичко свое е добре да държите при себе си, особено ако пътешествате и може да се случи нещо във всеки момент. Допълнителният багаж няма да създаде толкова много проблеми, както изглежда на пръв поглед.

Скорпион
Настроени сте доста решително! Възможно е, да сте си поставили цел, която малко да излиза от пределите на Вашите възможности. Макар че винаги без колебание се захващате за всякаква работа, старайте се, да не надценявате своите сили, защото иначе решаването им може да Ви застави, да поемете ненужен риск.

Вместо това, е по-добре да се концентрирате върху това, да разширите своите умения, да приключите със започнатите проекти, както и да въведете порядък в дома си. В тези неща може да се крие ключа към златното бъдеще.

Стрелец
Бъдете умерени. Умело пристъпвайте към всякаква дейност: не бързайте и обмисляйте всичко: и думите, и постъпките си. Изслушайте съветите на своя приятелка, как да постъпвате в любовните отношения.

Предстои Ви разговор с влиятелни покровители. Възможно е, това да бъде от полза за Вашите интереси. Има опасност днес да се опитате да се затворите в себе си, а това никак не би било от полза за Вас.

Козирог
Денят ще премине добре, но влиянието на позитивните тенденции днес може да бъде определено само като умерено, а това значи, че за големи постижения ще са нужни много повече усилия. Ще възникнат проблеми в личните отношения, защото близките Ви хора са убедени, че постъпките Ви са продиктувани от егоизъм, макар че не е така.

Не жалете сили за укрепване на семейните връзки, тъй като днес този въпрос е много актуален. Лесно ще се справяте с ежедневните проблеми, стига да не тръгнете да търсите екзотични способи за решаване на прости задачи. Денят е подходящ за покупки на вещи, които ще са Ви полезни в работата.

Водолей
Звездите Ви съветват днес да поиграете на изневяра. Не да изневерите, а само да поиграете. Приемете поканата за кафе от човека, който отдавна Ви гледа със замъглен поглед, или поканете симпатичната колежка на кино. Това ще внесе романтика в живота Ви, а и ще Ви даде възможност още веднъж да се убедите, че Вашата половинка е по-добра.

Риби
Днес ще Ви се иска романтика в отношенията. Постарайте се да я създадете със свои ръце, без да чакате инициатива от страна на Вашия любим човек. Той най-вече ще се въодушевява от Вашия пример и ще го последва с преголямо удоволствие . Поне може да се надявате на това….

Следвайте ни в социалните медии