Ето какви са недостатъците на мъжете според зодията им

Хубаво е жените да знаят с какво си имат работа. Зодията на мъжа може да издаде много от характера му и това какви са кусурите му. Не всички сме безгрешни, но всеки има изисквания, според които избира партньора си. Ето и кои са недостатъците на мъжете според тяхната зодия:

Овен

Поставя на пиедестал

Мъжът Овен е забавен и прелива от енергия. С него не скучаете, той ви обгрижва и ви носи на ръце. Но е ужасен в едно отношение – поставя любимата на пиедестал. Тя е най-прекрасната, най-сексапилната, най-умната и единствената достойна. Не е лесно да се живее с такъв взискателен обожател. Когато настъпи времето да ви детронира, падането от този висок постамент боли! Има и още нещо – Овенът не понася да не е в центъра на вниманието ви. Мотото на връзката ви ще бъде: “И да нямаш друг Бог (познат, приятел/приятелка, куче/котка/рибка/питон), освен мен.” Разбира се, всички знаят, че е упорит и инатлив, така че не е нужно да подчертаваме очевидното.

Телец

Ревнив и докачлив

Телецът ще ви бъде верен партньор. Той ще ви купува бижута, кожи, мебели и ще ви обгрижва като квачка. Готов е да смачка всеки, дръзнал да ви обиди или навреди. Той е семеен тип. Може да кръшне, но рядко ще зареже половинката си. Много е чувствен. Но да си знаете – тежка гемия е. Ще минат години, докато се накани да ви предложи женитба или съжителство. Лошото при него е, че не е широко скроен, обича да съди другите, упорит е и е адски ревнив. На всичкото отгоре е и докачлив. А когато стане въпрос за прошка – забравете! Ако има олимпийска дисциплина по злопаметност, Телецът ще е неизменен златен медалист.

Близнаци

Прекалено мислят

Тези хора са в състояние да подлудят жената, сглупила да се влюби в тях. На сутринта искат едно, но малко по-късно вече са на друг акъл. Единственият начин да ги задържите, е да ги държите на дистанция. Между тях и думата “стабилност” има огромни пространства, изпълнени с пъстроцветни воали – това са всичките щури мисли, които се въртят в главите им, задвижвани от порива на интереса и въображението. За капак идва и тяхната анализаторска природа – те прекалено много мислят за любовта, тревожат се, подлагат я на дисекция, после естествено се погнусяват от цялата работа, защото тя – любовта ви, не отговаря на високия им критерий. Иди ги разбери!

Рак

Непоклатимо вярва в мама

Те са страстни, грижовни, верни, романтични и чувствителни. И зад този измамен образ на принц от приказките се крие рационален и пресметлив човек. Ракът си пада по пламенните жени, но се обвързва с разумни и стабилни момичета. Най-лошото на връзката с Рак не е тяхната обсебваща любов, а това, че не могат да се откъснат от полата на майка си. В зависимост от това какви са били отношенията им, той или е травмиран от нея за вечни времена, или пък е до гроб маминото синче. Единственото, което може да направи жената, е никога да не критикува най-съвършената от всички майки. Нито гозбите й. Нито вкуса й. Нито домакинските й умения. Нищо!

Лъв

Принц на бял кон

Казват, че Лъвовете са сред най-сексапилните мъже. Те са привлекателни, топли и чаровни. Ако имате късмет да спечелите сърцето му, ще се превърнете в центъра на неговата вселена. Няма по-щедър и верен мъж на света от щастливо влюбения Лъв. Обаче… това се движи в пакет с гигантското му его. За него скромността е противен порок, за който бегло е чувал, но, слава богу, самият той не познава. В устата му и най-глупавата случка звучи като епична рицарска история, в която триумфира най-прекрасният и смел благородник – принц Лъв на бял кон. И ако не сте готови да му се възхищавате от ложата си в публиката, по-добре бягайте, докато е време.

Дева

Ще ви сложи в ред

Един ден мъжът Дева някак се е промъкнал в живота ви. Той е бил приятелче за по чашка, другар за неангажиращ секс, а кога стана най-важният човек в живота ви? Той знае всичко, изслушва ви с внимание и парира тежките ви тревоги с хумор и сарказъм. Мъжете от тази зодия са сдържани и не се предават много-много на чувствата. Обичат пламенни и непредсказуеми жени, но за съпруга ще изберат разумна и благонадеждна дама. Ужасното на живота с мъж Дева е в сблъсъка на неговите идеални представи за чистота и ред с грозната, мръсна и разхвърляна действителност. Девата знае: в рая няма микроби, нито книги, които не са по местата си.

Везни

Мъж за жени воеводи

Не е трудно да го разпознаете в тълпата – той е онзи готин тип в маркови дрехи. По обувките му няма и прашинка. Изпод ръкава безбожно скъп часовник напомня за себе си: “Ку-ку, нали знаете колко струвам?” Една-две небрежни реплики, и грешката е сторена. Вече сте под магията на г-н Везни. Макар да изглежда привързан и загрижен, не се полъгвайте. Той е загрижен единствено за себе си. Разказват се притчи за колебливостта на Везните. Да знаете, че в тях има много истина. И ако искате да знаете дали сте по-добре в червената рокля, или в костюма с панталон и сако, не питайте любимия. Мъжът Везни е подходящ партньор за силни дами, които обичат да ръководят парада.

Скорпион

Очарователен и зъл деспот

Той е впил блестящия си взор в очите ви. В потайните му зеници четете обещания за горещи нощи и наслада. Изглежда, сякаш не вижда нищо друга, освен вас. Сякаш чете мислите ви и е винаги с една стъпка, преди да си пожелаете нещо. Няма мъж по-магнетичен от Скорпиона. Когато го опознаете, ще разберете че е по-скоро образ от света на мрака – деспотичен, манипулативен и жесток. При него нищо не е с мярка, нищо не е достатъчно. Което значи, че и доброто, и лошото е в излишък. Другата утешителна новина е, че Скорпионът може да бъде романтичен и верен любовник, стига да го държите постоянно на ръба на отчаянието. Не допускайте да бъде сигурен в любовта ви.

Стрелец

Иска амазонки и жени котки

Толкова е лесно да го заплениш, а така трудно да го задържиш. Стрелецът ще застане пред олтара само в много краен случай – ако е окован с вериги, изнуден или пък някаква муха му е влязла в главата. Очарователен е, но по-добре е да го задържите за приятел. Обича силните и смели амазонки, а също и чувствените и тайнствени жени котки. Едно не може да понася – безпомощни лигли, които хленчат. Ако сте “лигла”, търсете друг мъж, този не е за вас. Мъжът Стрелец е безотговорен, на него не може да се разчита. Ако сте каратистка и през последните три месеца сте помолили 4 гаджета за “малко лично пространство”, значи сте си лика-прилика с вашия Стрелец.

Козирог

Нагоре и все нагоре

Любовта е сериозно нещо, женитбата – партньорство, което трябва непрекъснато да се надгражда. Затова униформата къса поличка-бюстие-платформи е удачна само ако искате да скочите в леглото на Козирога. За да се задържите там, ви трябват сериозност и благонадеждност. И добро социално положение. Козирогът е създаден да се катери по стръмните скали към върха и му е нужна половинка, която да му помага. Ако търсите спонтанен, щедър и любвеобилен мъж, с когото да рецитирате любовни стихове на лунна светлина, сбъркали сте адреса. Но ако сте студенокръвна кариеристична кучка социопат, значи сте попаднали на точния човек.

Водолей

Приказка безкрай

Ако е на път да се влюби във вас, Водолеят ще се държи безразлично или дори враждебно. Не умее да изразява чувствата си, а често под безстрастната му гръд кипят жежки емоции. За него любовта и бракът не вървят задължително ръка за ръка. Освен това не го бива и в правенето на неща. Устата му много знае, но трябва ли да запретне ръкави и да свърши дадена работа, не го търсете. Типична негова реплика е: “Скъпа, днес ме уволниха, но пък един човек ми даде ей това вълшебно бобено зърно. Да знаеш, че от утре всичко ще ни тръгне по мед и масло.” С този човек може да живее само жената, която би избягала с писъци от мъжа Козирог.

Риби

Шампанско и сълзи

Рибите са романтични. Дори и мъжете от тази зодия. Романтиката тече вместо кръв във вените им. В комбинация с драмата на живота им – Рибите винаги имат драма на живота си, това може да доведе нормалната здравомислеща жена до самоубийство, или по-точно до убийство. Трудно е да ги уловиш в мрежата си. Въпросът е – за какъв дявол? Мъжете Риби са неверни, като за изневерите сте виновни само вие. Не го знаете още, но Рибата ще ви го обясни защо. Вярвайте му, така е. Нищо, че истината е твърде размито понятие. Най-лошото при тях е, че са неустоимо сексапилни, сантиментални, нежни и грижовни.

Следвайте ни в социалните медии