Бойко Борисов поиска оставката на Боби Михайлов

Министър-председателят на България Бойко Борисов е поискал оставката на президента на Българския футболен съюз – Борислав Михайлов. Това се е случило след разгромната загуба от Англия в квалификациите за Евро 2020. Новината обяви спортният министър на страната Красен Кралев.

“Преустановяваме всякакви отношения с Български футболен съюз (БФС) до подаване на оставка на председателят Борислав Михайлов. Включително финансови”, съобщи Кралев след разговор с премиера.”Искаме оставката заради цялото състояние на футбола. Държавата не може да толерира повече подобно поведение, подчерта министърът, цитиран от БГНЕС.

“Преустановяваме всякакви отношения с Български футболен съюз (БФС) до подаване на оставка на председателят Борислав Михайлов. Включително финансови”, съобщи Кралев след разговор с премиера.

“Искаме оставката заради цялото състояние на футбола. Държавата не може да толерира повече подобно поведение”, подчерта министърът, цитиран от БГНЕС. Според селекционера Красимир Балъков, вината не е на Михайлов, нито на самия него.

Следвайте ни в социалните медии