fbpx

Хороскоп за 26 септември

Овен
Днес не се отдалечавайте от мястото, където обикновено работите или живеете.  Същото се отнася и за идеите – сега не е време за нови.

Телец
Днес бъдете от помощ на другите. Не подминавайте някого, който виждате, че страда и има нужда от подкрепа.

Близнаци
Днес ще получите много комплименти за дейността ви. Не бъдете излишно скромни. Позволете си да изживеете своя звезден миг.

Рак
Това е ден, в който ще получите своята награда. Преживяхте доста и много се постарахте. Напълно сте заслужили полученото.

Лъв
Днес ще бъдете победител във всяка една сфера, в която участвате. Процесът ще е уморителен и може би няма да имате време да се нарадвате на заслугата си.

Дева
Днес не взимайте нищо назаем. Вероятно ще се правите много добре и без да търсите странична помощ, но ако не можете ще ви излезе прекалено скъпо.

Везни
Днес се постарайте да подчертаете достойнствата на другите. Вашата оценка е важна за тях. Дори не подозирате какво добро ще направите.

Скорпион
Днес не показвайте подозрението си. Действайте така, сякаш нищо не подозирате. Вечерта обмислете внимателно ситуацията.

Стрелец
Днес не си мислете, че само вие имате проблеми. Щом сте живи и здрави всичко е поправимо. Опитайте се да продължите напред и нагоре.

Козирог
Днес не оставайте несвършена работа за деня. Преминавайте през дреболиите бързо и без много да се замисляте.

Водолей
Днес може да ви се струва, че закъснявате с дадена задача, но ако може да си позволите обърнете повече внимание на качественото изпълнение. Това е най-важно.

Риби
Днес не се впечатлявайте прекалено от постиженията на другите. Прекалено скептични сте към себе си. Време е да промените това.

Още статии в тази категория
Коментари
Зареждане...

Моля, споделете статията, за да може тя да достигне до повече хора!

Благодарим ви!!!
x