Хороскоп за 23-29 март 2020г.

Овен

Решаването на многото проблеми изисква повече усилия от обикновено; често обичайните методи не позволяват да се постигнат желаните резултати, така че трябва да търсите нови пътища към целта. Ще бъде по-трудно да се намери общ език с другите, отколкото обикновено. Възможни са недоразумения, разногласия поради дреболии. В любовта не трябва да проявявате натиск, а деликатност и такт – тогава ще имате шанс за взаимност.

Благоприятни дни – 29

Бъдете внимателни – 24, 25

Телец

През седмицата ще се появяват много нови задачи, всяка от които изисква внимание и за да ги разрешите, трябва да положите усилия. Това силно може да ви изнерви. Ще изпитате „пролетна умора“, която ще ви затрудни да се концентрирате в работата Не градете големи планове в професионален план, тъй като може да се разочаровате. Действията и постъпките на някой човек ще ви разочароват. Не прекалявайте с финансовите разходи през следващите седем дни.

Благоприятни дни – 23

Бъдете внимателни – 27, 28

Близнаци

Тази седмица едва ли ще бъде толкова безоблачна, колкото бихте искали. Възможни са някои неприятни инциденти, недоразумения. Юпитер и непредвидимият Уран ще ви накарат силно да се фокусирате върху деловите (бизнес) проблемите. Може да се почувствате доста подценени, така че напрежението по време на работа ще бъде изключително високо. Не пускайте хапливия си език в действие, защото ще изпаднете в още по-големи проблеми.

Благоприятни дни – 24, 25, 26

Бъдете внимателни – 23, 29

Рак

Слънцето в Овен ви носи напредък в кариерата, но Марс в Телец разказва друга история. Ще имате ежедневни препятствия, които ще трябва да преодолеете. Необходимо е да се мобилизирате, защото събитията ще бъдат доста динамични и ще изискват от вас да сте по-стабилни и да сте готови да реагирате на всякакви ситуации. Финансовото положение е несигурно, така че по-добре да не харчите много пари сега.

Благоприятни дни – 23, 27, 28

Бъдете внимателни – 24, 25, 26

Лъв

Ще има доста трудности, но вие сте силни и ще успеете да ги преодолеете. Всичко ще е наред, само пътеката е малко по-неравна, отколкото си мислите. Стремете се към обективност и не подценявайте собственото си самочувствие. Възможно е да получите важни новини или да станат важни събития. Развитието на финансовата сфера ще е малко непредсказуема. Съсредоточете се върху важните неща във вашия дом и семейство. Мъжете ще бъдат по-активни в действията си, защото много неща зависят от тях. Вдъхвайте кураж на околните, така и вие ще поддържате своя дух несломим.

Благоприятни дни – 24, 25, 26, 29

Бъдете внимателни – 27, 28

Дева

Ще трябва да се примирите с някои от ограниченията, които са наложени. Избягвайте конфликтите. По-добре е да не предприемате решителни действия. Вие сте изтощени и нивата на енергията ви са ниски, което ви прави податливи на болести. Опитайте се да успокоите нервността си и да не пренасяте проблемите си от работата (или паричните) у дома, защото това би могло да развали отношенията, които изграждате отдавна, което не би било добре.

Благоприятни дни – 27, 28

Бъдете внимателни – 23, 29

Везни

По-голямата част от седмицата се развива благоприятно. Прекарвате времето си много ползотворно: бързо се справяте с най-различни неща, решавайте проблеми, които напоследък притесняват вас и вашите близки. Плановете за бъдещето може да се променят поради налагащите се обстоятелства. По-добре е да изберете спокойното темпо. Вашата задача е да поддържате хармония в ума и тялото, да избягвате нервен и физически стрес. В любовната сфера ситуацията може да се опише с добре познатата поговорка: „Каквото посееш, това ще пожънеш”.

Благоприятни дни – 29

Бъдете внимателни – 24, 25

Скорпион

Излъчвате чар, дружелюбност, привлекателни сте за противоположния пол, но сега не е моментът да се забавлявате. Време е да излезете в таймаут от суматохата на света. В тишината на уединението ще бъде по-удобно за душата и тялото. Имате нужда от енергична реорганизация в приятелските редици, където се предвижда да се направи одит с „чистка“. Семейните катаклизми изглеждат неизбежни предвид срещата на Марс-Сатурн тази седмица във вашия семеен сектор. Не е нужно обаче да заприлича на военна зона! Бъдете сдържани и толерантни. Всичко тече, всичко отминава.

Благоприятни дни – 23

Бъдете внимателни – 27, 28

Стрелец

Седмицата ще бъде успешна, ако не се страхувате от решителни действия. Дойде време да промените нещо в живота и в момента това може да стане бързо и с минимални трудности. Някои добри новини ще ви върнат вярата и надеждата в по-доброто бъдеще. Старайте се да поддържате позитивно настроение и мислене, избягвайте песимизма и меланхолията. Вашето щастие не е в реализирането на кариерни амбиции, а в подреждането на личния и семеен живот.

Благоприятни дни – 24, 25

Бъдете внимателни – 23, 29

Козирог

Това е благоприятна седмица за решаване на някои практически въпроси. Не се лутате в облаците, гледате на нещата реалистично. Ще усетите прилив на енергия и жизненост. Трябва да разрешите някои важни проблеми, да премахнете препятствия от пътя си, които от дълго време ви пречат да продължите напред. Меркурий в Риби прави бъбрив езика ви, което ще ви накара да кажете нещо, за което лесно бихте могли да съжалявате.

Благоприятни дни – 23, 27, 28

Бъдете внимателни – 24, 25, 26

Водолей

Бъдете търпеливи и позитивни. Понякога могат да възникнат трудности, но вие не губите увереност в успеха. Седмица на самоконтрол и вземане на решения. Преди да започнете нещо важно, преценете всички начини, без да бързате и внимателно обмислете всичко до най-малкия детайл. Самият ви организъм ви подсказва, че е време да намалите темпото, защото енергията ви е ниска и сте уязвими към заболявания. Почивайте и спете колкото може повече.

Благоприятни дни – 24, 25, 26, 29

Бъдете внимателни – 27, 28

Риби

През седмицата могат да възникнат затруднения и ще се наложи да действате бързо. Най-вероятно те няма да са толкова сериозни, колкото изглеждат на пръв поглед. Освен това със сигурност ще има хора, които искат да ви помогнат да се справите с проблемите. Лесно можете да попаднете под влиянието на другите. Най-вероятно ще ви бъде трудно да контролирате емоциите си и да разгледате разумно ситуацията.

Благоприятни дни – 27, 28

Бъдете внимателни – 23, 29

Още статии в тази категория

Ако статията Ви е харесала или смятате, че е полезна - моля споделете я с приятелите си.

Споделянето е много лесно и става само за секунда. Използвайте бутоните на социалните мрежи по-долу. Благодарим Ви!!!
x
Share via