Условна присъда за сутеньор от Слънчев Бряг

Условна присъда от 2 години и десет месеца лишаване от свобода с изпитателен срок от пет години и глоба от 8 000 лева получи 50-годишния Димо Петров-Флорината от Пловдив, предлагал стриптийзьорки с консумация в бар „Мулен Руж“ в Слънчев бряг. Това постанови състав на Районния съд в Несебър, съобщиха юристи пред Дарик-Бургас.

Делото срещу Флорината бе разгледано по бързата процесура, след като той се призна за виновен по всички пунктове на обвинението, подписа споразумение с прокуратурата и скорострелно беше пуснат на свобода.

Припомняме, че Петров бе задържан при зрелищна операция на полицията в нощния бар на 26 август т.г. Той е закопчан пред очите на клиенти, които се наслаждавали на танците на момичетата. Задно с него в полицейския участък били отведени и десетина души-сред тях компаньонки и доверени лица на Флорината, които „мотивирали“ кандидатките.

Той е подведен под наказателна отговорност за сводничество на шест момичета, основно от Сливенския балкан. Те признават, че доброволно изпълнявали сексуални услуги, а печалбата разделяли с Флорината. Самият той по документи се водил фитнесинструктор.

В момента част от тях вече заработват в Белгия и Холандия, а за да присъстват на делото поискали стимул от 1000 лева. „Празно при тях няма“, обобщи юрист.

С решение на съда в полза на държавата са конфискувани 12 броя пликове с надписи и инициалите на проститутките върху тях.

Още статии в тази категория

Ако статията Ви е харесала или смятате, че е полезна - моля споделете я с приятелите си.

Споделянето е много лесно и става само за секунда. Използвайте бутоните на социалните мрежи по-долу. Благодарим Ви!!!
x
Share via