Тото милионер умря при мистериозни обстоятелства

Млад мъж спечели милиони от лотарията, подари си пътуване до родината и почина при мистериозни обстоятелства, съобщава СBC News.

Майкъл Гебру се ражда в Етиопия, но животът го изпраща в Канада. Мъжът получава канадско гражданство и започва работа в завод. През 2017 година остава без работа. След като бил уволнен, той решил да си купи билетче от лотарията. Късметът му се усмихва и печели 10,7 млн. канадски долара.

Пред журналисти щастливецът споделил, че иска да си купи къща и да посети Ямайка. Смятал също с част от парите да помогне на хора в нужда. „Винаги съм казвал, че ако спечеля, ще помагам на нуждаещите си”, заявил той.

Близките му твърдят, че е изпълнил обещанието си. Превръщайки се в милионер, той често отскачал до Етиопия и се опитвал да промени към по-добро живота на бившите си сънародници.

Преди близо 2 седмици той отново отлетял за Африка, а след няколко дни роднините му в Канада разбрали за смъртта му. Те подозират, че някой го е убил заради пари и се надяват да получат допълнителни данни за случилото се от посолството на Канада в Етиопия.

Следвайте ни в социалните медии