Трагедия! Жената, която загина в тежката катастрофа край Берковица, оставя тежко болно момче!

Загиналата в тежката катастрофа край Берковица Нели З. от Бързия оставя само тежко болно момче, разказаха съселяните ѝ. Цяла Бързия е потресена от трагедията, застигнала семейството, пише “Конкурент”.

48-годишната жена намери смъртта си на пътя в местността Сечения камък край Берковица. Тя управлявала „Тойота Ярис“ . На ляв завой при мокър асфалт колата навлязла в лентата за насрещно движение и се блъска в идващия товарен автомобил „Фолксваген Транспортер“ със софийска регистрация. Шофьорът и пътникът в камиона са ранени и са настанени в монтанската болница.

Причините за тежкия инцидент все още се изясняват. Пробата за алкохол на шофьора на ТИР-а е отрицателна. Очаква се излязат резултатите от алкохолната проба на жертвата, взета от съдебен лекар, казаха от полицията.

Нели работела в производствено предприятие в Берковица. Жената живее в Бързия и се грижи сама за тежко болния си син. Момчето, което вече е прехвърлило двадесетте, е със 100 процента инвалидност. Кметството в Бързия му поверило грижата за кафенето в пенсионерския клуб. Сестра му живее в София със семейството си.

През август 2017 година Нели загубила съпруга си при нелеп инцидент. Пепи работел в горското и при извличане на трупи в района на Петрохан, тракторът, управляван от 50-годишният мъж се обърна и откъсна ръката му. Въпреки намесата на лекарите Пепи не успя да преживее тежките травми, причинени от огромната машина.

„Цялото село е в ужас. Нямаме представа как ще справя това момче от тук насетне, сам-само. Нели му беше единствената опора.”, споделят хората от Бързия.

Още статии в тази категория

Ако статията Ви е харесала или смятате, че е полезна - моля споделете я с приятелите си.

Споделянето е много лесно и става само за секунда. Използвайте бутоните на социалните мрежи по-долу. Благодарим Ви!!!
x
Share via