Извратеняк се разголи пред млада майка с дете

58-годишен извратеняк се разголи пред млада майка с малко дете в парк край жилищен блок в пловдивския район „Тракия”, съобщиха от полицията в Пловдив.

Непристойните действия на ексхибициониста били забелязани и от други хора, които преминавали покрай парка. Мястото, избрано от възрастния мъж да показва половия си орган, се намирало близо до бившата мебелна къща и на кратко разстояние от блок 203 в пловдивския район, пише “Монитор”.

Станалите неволни свидетели на голотията се обадили на 112, а на мястото били изпратени полицаи от Пето районно управление в града.

Униформените обаче били посрещнати с невероятна агресия от извратеняка.

Първо той отказал да се легитимира пред полицаите. Те му поискали личната му карта, но той категорично отказал да им я даде. След това започнал да сипе обиди и закани за побой към полицаите.

Те извадили белезниците и се опитали да го арестуват, а той им оказал яростна съпротива. Въпреки нея, мъжът бил успешно закопчан и отведен в районното управление. Именно там била установена самоличността му – мъж на 58 години от Пловдив. Той бил арестуван за 24 часа, а по случая била уведомена прокуратурата. Мъжът ще бъде съден по образуваното бързо производство по член 325 от НК.

Следвайте ни в социалните медии