Смъртна присъда получи мъж за зверско масово убийство на собствените си деца

Съдебно жури в американския щат Южна Каролина осъди на смърт баща, убил петте си деца, предаде „Ню Йорк поуст“. Решението на журито е единодушно.

37-годишният Тимъти Джоунс-младши беше признат за виновен в бруталното масово убийство на собствените си деца. То беше извършено през 2014 година, а убитите деца бяха на възраст от 1 до 8 години.

Защитата на Джоунс твърдеше, че той е извършил убийствата, защото страда от шизофрения и гласове в главата му са го накарали да извърши зверството. Съдебното жури го осъди на смърт и по този начин Джоунс стана вторият човек в Южна Каролина, осъден на смърт през последните пет години.

Тимъти Джоунс-младши е изтезавал своите деца още преди да се стигне до убийството. В самия ден на убийството бащата е удушил собствените си деца. По време на процеса бившата му приятелка свидетелства срещу него и заяви, че е бил изключително строг родител. Той е нанасял побой на децата си за много малки „провинения“. Карал ги е да стоят в ъгъла на пръстите си в продължение на цял ден. Извършвал е побой и с колан.

Тимъти Джоунс-младши първо накарал най-голямото дете да прави физически упражнения като наказание, докато в крайна сметка то не припаднало и починало. След като убил другите деца, извергът карал безцелно с автомобила си с техните тела в продължение на девет дни, докато най-накрая не изхвърлил труповете в Алабама.

Видео:

Ако статията Ви е харесала или смятате, че е полезна - моля споделете я с приятелите си.

Споделянето е много лесно и става само за секунда. Използвайте бутоните на социалните мрежи по-долу. Благодарим Ви!!!
x