Филип Киркоров се забавлява с децата си в родната си Варна

Филип Киркоров се забавлява с децата си в родната си Варна, водейки ги на различни атракциони, видя Lupa.bg. Руската мегазвезда е на турне в родината си, като вече изнесе концерти в София и Пловдив, тази вечер пее в Бургас, а днес ще представи шоуто си във Варна, а в понеделник ще бъде в Русе. Певецът лично се похвали, като публикува в официалните си профили в социалните мрежи снимки на “лудориите” си в морската столица.

Киркоров пусна и своя снимка като малък заедно с майка си Виктория и леля си Мари, направена точно преди 44 години край големия фонтан в центъра на Варна, на същото място, където вчера и днес той разходи сина си Мартин и дъщеря си Алла-Виктория.

Руският шоумен с радост отбелязва, че децата му много добре си спомнят всички места, които са посетили във Варна преди две години по време на неговия гастрол през 2017 г.

В деня на националният празник на Русия 12 юни певецът отбелязва, че България винаги е била братска страна и независимо от политическите проблеми любовта на българския народ към Русия и към руснаците остава постоянна и неговите концерти в България са доказателство за това.

Филип Киркоров заведе децата си да карат заедно блъскащи се колички, да се возят на виенско колело и просто да се поразходят из центъра на морската столица. Тримата не пропуснаха да се снимат и пред надписа на латиница “Варна”, на входа на Морската градина.

Звездното семейство неотлъчно бе следвано от няколко руски телохранители.

Следвайте ни в социалните медии