Сериозни проблеми с кастинга на “Фермата”

Пред сериозни проблеми с кастинга се е сблъскал екипа на “Фермата”. Аграрното риалити закъснява със сроковете и продуцентите са изправени пред заплахата да изгубят ценни персонажи от емигрантите.

Причината се корени в задължителната 14 дневна карантина за влизащите в страната българи. Така мнозина от подалите апликация за участие не могат да спазят сроковете.

Кандидати да доят кози и да пасът овце, които живеят зад граница, се оплакаха, че са ги извикали на пробни снимки и интервюта, но няма как да успеят, пише “LifeOnline.bg”.

“Чужденците” като цяло били по-голяма част от кандидатите за кастинга. Затова, ако те не участват предаването било изправено пред сериозна липса на ексцентрични екземпляри, които да попълнят бройката.

От екипа на патриотичното предаване се свързвали с кандидатиите и пришпорвали емигрантите да тръгнат на другия ден, за да могат да си изкарат карантината и така да се явят на прослушването в първите дни на юни.

Мнозина от родолюбивите мераклии за “Фермата” обаче не могат да си организират толкова бързо тръгване – за ден или два – и няма да могат да се явят навреме за кастинг. По този начин, най-интересните и желани – емигрантите, няма да са част от шоуто, вайкат се скаутите в каста.

Следвайте ни в социалните медии