Седмичен любовен хороскоп за 18 – 24 ноември 2019

Тази седмица Марс влиза в знака на Скорпион. Тази планета управлява интимността и страстта, което подсказва, че ще ни е повече от интересно в любовен план. Правейки любов с партньор ще може да се свържем емоционално по един наистина красив начин.

Овен

Ако напоследък сте били объркани по отношение на някого, към когото имате чувства или пък, който жадува за вас, то сега много неща ще се разкрият. Марс ще окаже влияние на вашия 8-и дом на интимността. Сексуалното ви желание ще се повиши и нищо няма да ви спре да споделите своите най-тайни желания с любимия човек. От друга страна Венера и Юпитер ще ви накарат да повярвате силно в любовта.

Телец

Марс ще се премести във вашия партньорски сектор и ще остане там до 3 януари. Меркурий също ще напомни за себе си. Какво искате да получите и за какво сте готови да се борите в любовта, Телци? Ако напоследък връзката ви прилича на една непрестанна борба, то това може да ви отегчи. Но ако успеете да се наслаждавате на моментите заедно ви очаква една хубава седмица. Прочетете хороскопа за останалите зодии – Тук!

Още статии в тази категория
Коментари
Зареждане...

Ако статията Ви е харесала или смятате, че е полезна - моля споделете я с приятелите си.

Споделянето е много лесно и става само за секунда. Използвайте бутоните на социалните мрежи по-долу. Благодарим Ви!!!
x