Рибар улови пъстърва с прикрепен пръстен на опашката ѝ

Рибар от щата Илинойс, който пуснал стръвта си в езерото Мичиган, уловил необичайна пъстърва – към опашката й била прикрепена “урочасана” сватбена халка, предава агенция ЮПИ.

Джим Нелиган отишъл на риболов с приятели северно от град Уокиган и попаднал на странната риба. “Веднага си помислих, че прикрепеният със свинска опашка пръстен към пъстървата или е от умрял човек, или е от разведена двойка”, довери рибарят.

Вестта за необичайния улов на Нелиган стигнала до ушите на Джейсън Роуз от окръг Нюейго в щата Мичиган. Той си признал, че на 4 май уловил рибата, прикрепил към нея прокълнатия си пръстен, който не искал да вижда след развода си, и пуснал пъстървата отново във водата.

Роуз, който е капитан на кораб, бил убеден, че пръстенът му носи лош късмет и на всяка цена решил да се освободи от него. И наистина, след като брачната халка потънала в дълбините, животът на капитана се променил до неузнаваемост и той заживял щастливо.

Роуз заявил, че не си иска бижуто обратно. Но не го искал и Нелиган. Откакто той се сдобил с халката, корабчето му непрекъснато се повреждало.

Още статии в тази категория

Ако статията Ви е харесала или смятате, че е полезна - моля споделете я с приятелите си.

Споделянето е много лесно и става само за секунда. Използвайте бутоните на социалните мрежи по-долу. Благодарим Ви!!!
x
Share via