fbpx

Рачков друса луди гюбеци с Криско и Джуди Халваджиян (ВИДЕО)

Песните на Криско отдавна се доближават до попфолка, което му носи по-голяма слава и участия в чалга заведенията. Това пък води до по-големи приходи, което изключително много блазни габровеца.

Преди броени часове представи новото си парче „Да или не“, но този път е решил да не работи сам по музиката. Затова се събрал с най-известния оркестър „Фентъзи груп“, които му помогнали с хитовото звучене.

Нещо повече, популярните музиканти участват във видеото на Криско, което му донесе сериозен хейт от неговите набурсучени колеги. Тотално го отритнаха от рап съсловието и го обявиха за продажник и „алчен задник“.

Въпросната песен „Да или не“ е на провъзгласилите се за „групата на народа“. Те представиха проекта си преди близо година и се превърна в един от категоричните им хитове след „OFF:OFF“, „Евала“ и „Марихуана“.

Провокиран от високия интерес на публиката, смесването на музикални стилове и новаторското звучене в песните на група „Фантазия“, Криско ги потърсил, за да пресъздаде своя версия на въпросния сингъл. Той се свързал лично със Силвестър Матеев-Силвър, за да стартират съвместната си работа и така се стигнало до реализацията на „Да или Не“.

В скандлалното видео участват още Димитър Рачков, Ева Веселинова и продуцента Джуди Халваджиян, който също е известен с антипатията си към този стил музика.Всички участници във видеото друсат гюбеци в колата, докато Криско шофира.

 Видео:

Още статии в тази категория
Коментари
Зареждане...

Моля, споделете статията, за да може тя да достигне до повече хора!

Благодарим ви!!!
x