Вижте какви са в секса хората според цвета на очите им

Очите са прозорци към душата, а интересното е, че техният цвят може да разкрие много за характера на човек, включително за това какъв е в леглото и от какъв партньор има нужда.

Черни очи
Хората с много тъмни очи са лидери по природа, те имат бърз и пъргав ум, който им помага лесно да излизат от напрегнати ситуации, пише dama.bg. Черните очи, които всъщност са просто много тъмнокафяви, са доста рядко срещани и затова са смятани за мистериозни и потайни, затова на тях им трябва партньор, който е също толкова енигматичен и загадъчен. Те мразят еднообразието в леглото и някой обикновен партньор няма да ги задоволи.

Кафяви очи
Според проучванията хората са по-склонни да се доверяват на хората с кафяви очи, отколкото на тези със светли, така че вероятно имат много приятели. В леглото и в живота са спонтанни и различни, хората трудно ги забравят, защото оставят траен отпечатък в душата им. Това е така, защото те са креативни и много чувствени, обичат да доставят удоволствие на партньорите си и да ги изненадват. В любовта са всеотдайна и много верни. На тях им трябва партньор, който е също толкова всеотдаен в леглото и извън него.

Сини очи
Синеоките притежават изумителна вътрешна сила и са много амбициозни в живота. В леглото са истинска магьосници, които с лекота омайват хората от срещуположния пол със своята красота и чувственост. Те не са големи авантюристи в секса, но определено не обичат монотонността, на тях им трябва чувствителен партньор, който е широкоскроен и любознателен.

Пъстри очи
Пъстрите очи са комбинация между кафявите и зелените очи, което означава, че хората с такъв цвят на очите притежават точните количества елегантност и чувственост. Хората с пъстри очи добре познават душата си и са малко затворени, но това не означава, че не са забавни и спонтанни в леглото, просто им трябва време да се отпуснат. Имат нужда от партньор, който е много нежен, вдъхва им увереност и ги засипва с ласкателства. Щом се отпуснат, вече са готови да покажат своята щура страна.

Сиви очи
Хората със сиви очи са много състрадателни и сериозно приемат проблемите на другите. Сивите очи се срещат много рядко, така че не е изненадващо, че понякога сивооките са малко потайни и прикрити – не обичат да споделят плановете си, преди да са ги осъществили. В леглото също са малко резервирани първоначално, затова им трябва креативен партньор, който ще ги извади от черупката им и ще им разкрие нови хоризонти.

Зелени очи
Ако човекът е със зелени очи, това означава, че притежава силна воля и обича да е лидер, но в същото време е мил и чувствителен, а около него има някаква мистериозност. В леглото е много креативен и доста секси, изобщо не се притеснява и обича страстния и бурен секс. В себе си съчетава перфектната комбинация от любов и страст, разум и чувства, хармония и креативен хаос. Затова партньорът им трябва да е много миловиден на външен вид, но да е истински звяр в леглото.

Следвайте ни в социалните медии