Николаос Цитиридис проговори за срамния си порок

Има ли Цитиридис таен порок? Можем само да гадаем. Най-смешните лафове на водещия от стенд ъп сцената обаче подсказват, че такава хипотеза не е изключена:

***

“Наскоро станах на 25 години и се замислих, че вече, влизайки в новините, ще бъде много по-различно отколкото преди. Преди щеше да бъде: “Хванаха младеж с 10 грама трева.” А сега е: “Арестуваха дилър”. Тъпо ще бъде за мене.”

***

“Майка ми много мрази пушачите. Един път я посрещам на летището, нося й куфарите, обаче нещо се препънах и ги изтървах. Тя ме погледна, видя ми очите и ме попита: “Ти напушен ли си?”. И аз й казвам: “Тихо!”. Полиция има около нас, сещате се.”

***

“Много мразя този въпрос “Напушен ли си?”. От къде идва тази идея, че мога да правя тъпи неща само като съм напушен? Божинката например изпусна дузпа и си вкара автогол. Той не е бил напушен. Той е тъп.”

***

“Много ме забавлява отношението на хората към проблема “трева”, защото казват, че тревата е траплин към по-тежки наркотици. За секунда да счетем, че тези хора са прави. Тогава не трябва ли да забраним и чалгата, защото може да е трамплин към Криско?”

***

С голяма скука гледах и чаках реакциите от шоуто на Николаос Цитиридис. Седмици мистерия, че кой ще е водещият, че какво ще покаже, че …

***

“А полицията? О, боже мой, полицията! Полицаи да видят деца в парка, седнали в кръгче, как си говорят, пият бира и най-страшното – смеят се? Подкрепление, жандармерия, хеликоптери, БТВ, Нова телевизия, всички отиват. Джобят ги, намират цигара, грам, два – голяма работа. Обаче ще излезе министърът на външните работи и ще каже, че са разбили организирана престъпна група.”

***

“За мен има два типа жени: такива, които никога не биха спали с мене и такива, които вече са се прее*али.”

Още статии в тази категория
Коментари
Зареждане...

Ако статията Ви е харесала или смятате, че е полезна - моля споделете я с приятелите си.

Споделянето е много лесно и става само за секунда. Използвайте бутоните на социалните мрежи по-долу. Благодарим Ви!!!
x