Наша астроложка предрече невиждана радост за една специална зодия!

2020 година ще бъде добра за зодия Телец, а уговорката, че трябва да бъдат разумни. Това каза астрологът Ива Иванова, във връзка с новата 2020 г. според зодиите. “Телците ще са в успешен период месец март, след което от месец май могат да реализиарт финансовите си планове. Към всяко ново начинание да подхождат с размум и много предпазливост. Няма да искат да правят глупости в периодите на ретрограден Меркурий”, каза Иванова.

“Много бързо ще установят, че не са разбирани от публиката наоколо. Възможно е да не се усещат добре здравословно. Няма да имат сили да направят това, което искат, да се чувстват затворени от хората наоколо, в рамките на есента. Докато е ретроградна Венера няма да се влюбват”, добави още атрологът.

По думите и в периода април – юли представителите на зодия Телец трябва да внимават с харченето на пари. “Те са способни на дълго време да преследват целите си. Годината трябва да бъде успешна, за разлика от някои други. По успешна, по приятна, с по-малко предизивкатества. Можем да кажем, че при Телците нещата са наред, с уговорката обаче, че трябва да бъдат разумни”, отбеляза Ива Иванова.

Източник: focus-news.net

Следвайте ни в социалните медии