Малката Лори отново има нужда от помощта ни!

“Мили хора, отново стигнахме до момента, в който трябва да се обърнем към вас и отново да ви помолим да подкрепите милото ни детенце в нелекия път, който ѝ предстои”.

Така се обърнаха родителите на малката Лора от Русе към всеки, който може да помогне на малкото им слънчице да проходи.

Момиченцето претърпя вече една тежка операция, но ѝ предстоят още, както и дълга и ежедневна физиотерапия и рехабилитация.

Всичко това е свързано с много разходи, напълно непосилни за семейството.

“Напълно и само благодарение на вашата подкрепа тя се подложи на изключително успешната за нея операция на таза SUPERhip. Възстановяването мина отлично, а тя вече няма ограничаване на движението. Следващата стъпка от лечението, която предстои, е първото удължаване на бедрена кост с между 5 и 8 см. Това е сложен процес, който започва с операция за срязване на костта и поставяне на необходимите импланти, последвано от 4 месеца ежедневни физиотерапия и рехабилитация. Следва период на консолидация на новата кост, отново около 4 месеца, след което Лори ще се подложи на операция за отстраняване на имплантите. Цената на целия процес е 230 152,39 щатски долара”, споделят родителите Ралица и Петър Ангелови.

“Ние не разполагаме с тази огромна сума, каквото и да направим, не бихме могли да я съберем без ваша помощ! Затова ви молим от сърце и душа отново да подкрепите Лори с каквато възможност имате. Молим ви също да споделяте историята на Лори, за да стигне тя до колкото може повече хора, които биха я подкрепили. Вече веднъж успяхме благодарение на вас и се случи едно голямо чудо за нас! Моля ви помогнете ни отново да дадем така необходимия шанс на дъщеричката ни да ходи и да тича”, моли младото семейство.

Може да подкрепите Лори на дарителската сметка, открита на нейно име:

  • BG16UNCR70001523280419 в лева
  • BG27UNCR70001523280406 в щатски долари.
  • УниКредит Булбанк
  • Титуляр: Лора Петрова Ангелова.

Може да направите дарение и като изпратите смс на номер 17777 с текст DMS LORA

Още статии в тази категория
Коментари
Зареждане...

Ако статията Ви е харесала или смятате, че е полезна - моля споделете я с приятелите си.

Споделянето е много лесно и става само за секунда. Използвайте бутоните на социалните мрежи по-долу. Благодарим Ви!!!
x