Изхвърлете тези неща от дома си и ще се сдобиете с много пари и късмет

Знаете ли, че вещите имат своя енергия? Някои от тях са способни да привличат късмет, а други привличат проблеми и лош късмет.

Нищо чудно, че нашите прадеди са слагали подкови над прага, забождали са безопасни игли в дрехите си и куп още странни, на пръв поглед, неща.

Тези съвети са много прости и работят. Достатъчно е да изхвърлите няколко неща от дома си и ще се избавите от финансовите проблеми и лошия късмет.

Атмосферата ще се подобри значително, апатията ще изчезне.

Тези неща ги има във всяка къща. Крайно време е обаче да се отървем от тях, за да променим живота си в по-добра посока.

Ето кои са те:

Посуда с пукнатини и начупени краища

Подобни вещи не трябва да бъдат пазени и използвани. Няма никакво значение дали това е любимата ви купа или тенджера. Отървете се от нея на момента! Предците ни са смятали, че посудата отразява състоянието на просперитет в къщата, така че внимателно са следили за състоянието на всеки един предмет от бита. Смята се, че всяка пукнатина или малко счупване скоро ще доведат до бедност и загуба на благосъстояние.

Изкуствени цветя

В тях няма живот. Затова и нямат място, което е обитавано от живи хора. Подобни вещи (цветя, венци, букети) са способни да развалят атмосферата в дома ви. Никакви червени изкуствени рози не са в състояние да заместят орхидеите или трицветните теменужки. Искате да украсите дома си? Купете си семенца и отгледайте растение! Няма никакъв смисъл да складирате в дома си мъртва енергия.

Стари вещи в килера, които отдавна не използвате

Скоро отваряла ли сте килера? В него има неща, които не използвате от години – любимите обувки, щастливият пуловер… Разбира се, да изхвърлите подобни неща е много трудна задача. Но те привличат като магнит негативната енергия. Тя се натрупва в тях, а това нагнетява атмосферата. Затова забравете за сантименталната стойност на старите вещи и изхвърляйте смело!

Между другото, не е нужно всичко да отива на боклука! Може да съберете по-запазените неща и да ги дадете на роднини или да ги оставите в някоя църква. Така хем ще подобрите аурата си, хем ще помогнете на човек в нужда.

Тези 3 прости съвета ще ви помогнат да пречистите атмосферата в дома си и да се отървете от „енергийния боклук”. И си спомнете народната мъдрост: старите вещи освобождават място и много скоро на тяхното място идват нови и полезни предмети.

Следвайте ни в социалните медии