Изплува връзка между двойните убийци от Негован и ало измамниците от Ветово

Разкрита е връзка между разбитата група на ало-измамниците от Ветово и заподозрените за двойното убийство от Негован. Това заяви на извънреден брифинг говорителят на спец. прокуратурата Сийка Милева.

Припомняме, че преди дни бе проведена мащабна акция във Ветово, при която бяха извършени много обиски и претърсвания и която завърши с арести.

На 18 август пък в бидони в езерото край Негован бяха намерени телата на мъж и жена. За двойното убийство бяха задържани Георги Нанчев и Пламен Шляпашки.

“За момента няма съпричастност на нито един от ало измамниците с убийците от Негован, но са установени близки приятелски отношения, а също така са били и съседи”, уточни тя и допълни, че продължава да се работи по случая.

8 лица са привлечени към наказателна отговорност за участието в организирана престъпна група за телефонни измами.

В повечето случаи апашите карали жертвите си да оставят ценностите и парите с в пликове под пейки в молове. От там мулета взимали пликовете и ги доставяли на тарторите. Мулетата са били наблюдавани.

6 от лицата са били тартори, мулетата са реално 2 лица. Едното лице е от Велико Търново, другото е от София, но живее в Нови хан.

Комуникацията между жертвата и измамника е била кодирана. Паролата е “Ками”.

Ако статията Ви е харесала или смятате, че е полезна - моля споделете я с приятелите си.

Споделянето е много лесно и става само за секунда. Използвайте бутоните на социалните мрежи по-долу. Благодарим Ви!!!
x
Share via