fbpx

Застреляха бивш футболен национал

Поредна трагедия с бивш спортист разтърси Южна Африка.

Бившият футболен национал на страната Марк Бачелор беше застрелян в колата си, докато я паркира пред дома си. Трагедията се случила в понеделник вечерта, а бившият играч, понастоящем телевизионен анализатор, е починал на място, пише GONG.bg.

Според полицията, двамата убийци се приближили с моторите си до автомобила на Бачелор и открили стрелба. Седем куршума са попаднали в тялото му и са причинили смъртта му моментално. Все още няма заподозрени.

В полицията все още се чудят какви са мотивите за убийството. Извършителите са оставили имуществото на бившия футболист непокътнато, въпреки че той е имал бижута по себе си, портфейл пълен с пари, както и други ценности.

Засега се смята, че убийството е поръчано от враг на Бачелор. Най-известният такъв е бившият лекоатлет Оскар Писториус, който неколкократно влезе в пререкания с него преди години. Това беше по време на процеса срещу бившия бегач за убийството на годеницата му Рива Стеенкамп през 2013 г.

По време на заседанията по делото Бачелор често беше в половината на залата, в която седеше семейството на убитата. След едно от тях Писториус го заплаши, че ще му счупи краката. Бившият футболист е играл в Южна Африка за Кайзер Чийфс и Орландо Пайрътс, както и за националния отбор на родината си.

Още статии в тази категория
Коментари
Зареждане...

Моля, споделете статията, за да може тя да достигне до повече хора!

Благодарим ви!!!
x